• 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
razli4en73 написа:
Абе тоя шмиргел някой не писа ли,че бил на 30 евра в немско,май пак ни нацепиха.Между другото имам чувството,че ни следят форума,кой какво чака и иска да си купи.
Беше 30 евра, ама само онлайн(вече не го и виждам, явно е изчерпан), като сложиш още 5 за доставка става близко до нашата цена. Купувахме оттам онлайн(два дремела, свредла СДС и перфоратор) и е много шантава система- за всеки артикул те цакат 5 евро, само дремелите минаха като една доставка и после с DHL ти ги доставят в различни дни. Свредлата ги бяха заебали пред входната врата- звъняли, ама нямаше никой. Иначе в гръцко шмиргела го пуснаха на 39 евро
atanasov2004 - специалист
Привет :) Колеги от "вътрешен човек" знам че от Лидл следят форума :-D Няма лошо. Давам едно добро мнение за новото зарядно от 33лв, добро е
и за тези пари е по добре от някои евтини смешки от Кауфланд/ имам и такова за 24лв/. Търся отзиви за шмиргела и прободния трион. Благодаря!
fbr - майстор
Нека знаят, щом следят, че чакаме настолен циркуляр.
EDI - майстор
Добре си е цената на шмиргела.Най-евтиния от този вид на пазара е РАЙДЪР за 95 лева.
stan73 - майстор
fbr написа:
То и "твоите хора" от ФБР и те ни следят... :P ;)
razli4en73 - специалист
fbr написа:
Аз пък чакам настолната бормашина,ама все едно не съм казал :lol: да не стане като на малкия шлайф преди. Голямо обсъждане и чакане беше,че чак колега от форума го беше поръчал от вън и накрая го пуснаха на по висока цена.Мен от тогава ми направи впечатление за следенето.
stan73 - майстор
Да, на мен ми донесоха малкият ъглошлаиф приятели от Германия.
Възможо е, а и най-вероятно от Лидл да наблюдават нашата тема, но не си въобразявайте, че като дискутираме за нещо тук и то ще се появи до месец или 2. За да постигнат ниски цени Лидл договарят предварително определени артикули и количества директно с производителите 1 или даже 2 години по-рано и само така могат да постигнат достъпните цени на които продават доста добра (не професионална (но и тя няма и претенции за такава), но определено доста добра за домашна употреба техника). Ако сте забелязали - първо излизат купчина готини неща като за белият свят, а до няколко седмици идват част от тях и в БГ (евентуално каквото остане (ако остане)). Но пък и някой да си въобразява, че като напише нещо в темата и то ще се появи само заради него, и то тук ?! (rofl)
Вероятно с по-голям успех може да се звъни на националният лидълски телефон. Аз за въпросният ъглошлаиф звънях поне три пъти (но повече помогна разговорът по скайп с приятелите в Бавария)...
razli4en73 - специалист
Еee..най накрая някой да ни разясни как ставали нещата :?
gamencerista - специалист
Мисля да скоча на зегето. Определено е добро за цената, не може да се намери конкуренция по строителните магазини.
I_van - напреднал
Chefo77 написа:
В суров вид (както е от завода) на мен ми беше супер неудобен триона. Модифицирах го - изместих плота напред и е ОК. Брутално махало. Лазера спря. След около 500 м2 нарязани 9 мм ОСБ плоскости, първото от ножчетата в комплекта все още има хляб. Иначе си има бърз захват и лампа (освен неработещия вече лазер).
Абе за 50 лева е ПЕРФЕКТНО! Даже се замислям дали да не си взема още едно, ама няма какво да го правя :lol: :lol:
Колега, какво имаш предвид под "брутално махало"?
Като изключим изгорелия лазер, има ли други забележки? Би ли споделил мнение? Имам познат, който си купи зеге от Кауфланд и твърди, че това са едни от най-грешно изхарчените му пари. Да не стане и с мен така :?
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: