• 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
klomo - специалист
пет юни 29, 2018 4:46 pmburkov написа:
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=12831
35 кинта.

Има я и тук ама е повече:
https://www.onlinemashini.bg/rabotna-ma ... allery]/0/
49 лева

Сигурен ли си , че напълно еднакви?
zz_stefanov - майстор
Която бях купил от лидъл преди, беше 1:1 с тази https://www.onlinemashini.bg/rabotna-masa-raider/16857 :)
klomo - специалист
Може ли плотовете да застават по широката си страна един срещу друг?

Мнение за ударния винтоверт!?
Видях го на живо. Стори ми се тоста обемен и ръбат. Не лягаше добре в ръката ми.
ddenkov - специалист
пон юни 25, 2018 11:57 amvsterev написа:
пон юни 25, 2018 11:53 amddenkov написа:
пон юни 25, 2018 11:21 amvsterev написа:
Днес са пуснали ................
Ползвам го от миналата година и съм много доволен!!! Е аз го купих за 340 лв... Даже отрязах две големи дървета с резачката - е не беше лесно, но не си бях купил още верижния трион!
Купих си от другаде и приставка-култиватор и я монтирах на мястото на храстореза. Стана 5 в 1! 25 квадрата необработвана земя я прекопах за 15 минути!
Това за култиватора ми звучи по-скоро нереално.
Ето снимки:
приставката
Прикачен файл:
20180701_112304.jpg

необработена земя
Прикачен файл:
20180701_112304.jpg
след обработката
Прикачен файл:
20180701_112304.jpg

Прикачен файл

20180701_113640.jpg

Прикачен файл

20180701_112522.jpg
ddenkov - специалист
Нещо не сполучих с прикачените файлове...
ddenkov - специалист
нед юли 01, 2018 8:36 amklomo написа:
Мнение за ударния винтоверт!?
Видях го на живо. Стори ми се тоста обемен и ръбат. Не лягаше добре в ръката ми.
Няколко страници по-назад имаше мнение.
Импакта - ударен винтоверт не си го купих защото ми станаха много!
12в винтоверт е чудесен! Ударната бормашина също много ме радва! За сега съм пробивал ударно само в тухла и се справи чудесно. За винтоверт ми е малко голяма но върши идеална работа и за това.
Сега чакам пневматичен такер, акумулаторен перфоратор, прободен трион и циркуляр и с това мисля да спра с покупките.

Иначе не си купих също електрожена.
ddenkov - специалист
Тази комбинация върши работа когато не ми се разпъват кабели.
Прикачен файл:
20180523_122335.jpg
Chefo77 - майстор
В Лидл Варна Младост (до Кауфланд) преди малко имаше 5 винтоверта, цяла количка батерии със зарядно, няколко фрези за канали, няколко саблени триони, акумулаторни отвертки ...
ddenkov - специалист
нед юли 01, 2018 2:43 pmChefo77 написа:
В Лидл Варна Младост (до Кауфланд) преди малко имаше 5 винтоверта, цяла количка батерии със зарядно, няколко фрези за канали, няколко саблени триони, акумулаторни отвертки ...
Освен фрезата за канали всичко друго го има почти навсякъде. Миналата седмица си купих втори комплект батерия със зарядно и после се появи бормашината в комплект с батерия и зарядно. Наложи се да върна комплекта. За това харесвам Lidl - вземат си го обратно и връщат парите!
Поръчах си батерия 3 Аh според инструкцията за резервни части за 25 евро. Да видим как ще я получа - няма разходи за транспорт!

Трябва да отбележа, че най много ме кефи малкия ъглошлайф на 12 в - работи и с батерията на винтоверта и върши чудеса. Ламарината за предпазител на култиватора я прорязах с него!
themask - специалист
Вчера си загубих сума ти време, за да се чудя какво му е на патронника на моя къртач и защо лидълското длето не влиза. Точно бях решил да започна да го разглобявам, когато ми хрумна да пробвам с друго длето и О, ЧУДО! Погледнете внимателно и открийте разликите:
Прикачен файл:
20180701_145023.jpg
Малоумна работа!!!
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: