пон юни 25, 2018 11:53 amddenkov написа:Това за култиватора ми звучи по-скоро нереално.пон юни 25, 2018 11:21 amvsterev написа: Днес са пуснали ................Ползвам го от миналата година и съм много доволен!!! Е аз го купих за 340 лв... Даже отрязах две големи дървета с резачката - е не беше лесно, но не си бях купил още верижния трион!
Купих си от другаде и приставка-култиватор и я монтирах на мястото на храстореза. Стана 5 в 1! 25 квадрата необработвана земя я прекопах за 15 минути!
пон юни 25, 2018 11:57 amvsterev написа:Звучи - не звучи на мен ми свърши идеална работа! Не знам дали е култиватор или фреза - аз не правя разлика.пон юни 25, 2018 11:53 amddenkov написа:Това за култиватора ми звучи по-скоро нереално.пон юни 25, 2018 11:21 amvsterev написа: Днес са пуснали ................Ползвам го от миналата година и съм много доволен!!! Е аз го купих за 340 лв... Даже отрязах две големи дървета с резачката - е не беше лесно, но не си бях купил още верижния трион!
Купих си от другаде и приставка-култиватор и я монтирах на мястото на храстореза. Стана 5 в 1! 25 квадрата необработвана земя я прекопах за 15 минути!
Само му добавих една ламарина за предпазител, че ме затрупа с прах и пръст. Утре може да го снимам в действие...