• 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
vsterev - специалист
пон юни 25, 2018 11:53 amddenkov написа:
пон юни 25, 2018 11:21 amvsterev написа:
Днес са пуснали ................
Ползвам го от миналата година и съм много доволен!!! Е аз го купих за 340 лв... Даже отрязах две големи дървета с резачката - е не беше лесно, но не си бях купил още верижния трион!
Купих си от другаде и приставка-култиватор и я монтирах на мястото на храстореза. Стана 5 в 1! 25 квадрата необработвана земя я прекопах за 15 минути!
Това за култиватора ми звучи по-скоро нереално.
ddenkov - специалист
пон юни 25, 2018 11:57 amvsterev написа:
пон юни 25, 2018 11:53 amddenkov написа:
пон юни 25, 2018 11:21 amvsterev написа:
Днес са пуснали ................
Ползвам го от миналата година и съм много доволен!!! Е аз го купих за 340 лв... Даже отрязах две големи дървета с резачката - е не беше лесно, но не си бях купил още верижния трион!
Купих си от другаде и приставка-култиватор и я монтирах на мястото на храстореза. Стана 5 в 1! 25 квадрата необработвана земя я прекопах за 15 минути!
Това за култиватора ми звучи по-скоро нереално.
Звучи - не звучи на мен ми свърши идеална работа! Не знам дали е култиватор или фреза - аз не правя разлика.
Само му добавих една ламарина за предпазител, че ме затрупа с прах и пръст. Утре може да го снимам в действие...
falosa - напреднал
нед юни 24, 2018 7:46 pmagj написа:
нед юни 24, 2018 7:36 pmplamen6703 написа:
Някои му казват обезвъздушаване на кафемашината, като сте пуснали пара сте я обезвъздушили и е решила да си свърши работата по предназначение :) ! :partyman:
Добре де ,всеки път ли според теб трябва да се обезвъздушава?Преди малко я пробвах без кафе,понеже в инструкцията за неизправности пише че може кафето да е пресовано много и т.н.,обаче и без кафе отново същия дерт!Та даже и по зле,и след обезвъздушаването пак вода не пуска.Цедката е пълна с вода ,а през двете дупки не тече......!
Така че и тоя уред ще ходи обратно у Лидъло!
Същия проблем имах с нова кафе машина у дома....Цедката беше затлачена с кафе и не пускаше вода дори...с четка за зъби я почистих и малко по-едро смляно кафе и нямам никакви проблеми вече...
kozl - майстор
пон юни 25, 2018 9:17 amagj написа:
Оказа се че цедката се е запушила .Установихме проблема като сложихме малката цедка,която не сме използвали изобщо,и след като през нея потече вода ,разбрахме че с машината всичко е наред!Съпругата почистила голямата цедка с много тънка игла,и преди малко се похвали, че вече всичко е наред.
А какво кафе ползвате и ако е на зърна как го смилате?
В Лидл видях кафемелачка до кафеварките. Тази кафемелачка е неподходяща за смилане на кафе за кафемашина. Принципа и е такъв, че не може да осигури по-точна зърнометрия и произвежда повече прах, който пък е причина за често запушване на цедката. Но мелачките на кафе за кафемашини са много по-скъпи.
nikolson написа:
Цедката се запушва, защото кафето е ситно. Първоначално се правят проби с едрината на мелене и се ползва този размер.
Да ама за евтините кафемелачки тва не работи. Може да получиш по-едро смляно кафе с по-малко време на мелене (въртене), но принципа на смилане не обезпечава необходимия размер на частиците и пак прах има в повече.
Тая пътека със запушването вече съм я минал. Сега се ползва готово смляно кафе, при това смляно за кафемашина, а не за турско кафе.
И все пак като смених Бриела то на новата кафемашина направо не мога да и видя отворите на цедката и с очилата даже. Иначе и аз съм чистил цедката на Бриела с игла, въпреки че самата цедка е измислена за бърза лесна подмяна, но няма в резерви цедки на пазара.
И не съм сигурен, че съвета за котлона може да се прилага на всички цедки, защото на Бриела ако напечеш цялата чаша с цедката, то вътре има един гумен пръстен де прави пяната и след нагряването на котлона кафето може да се окаже без пяна.
agj - майстор
вт юни 26, 2018 8:05 amkozl написа:
Оказа се че цедката се е запушила .Установихме проблема като сложихме малката цедка,която не сме използвали изобщо,и след като през нея потече вода ,разбрахме че с машината всичко е наред!Съпругата почистила голямата цедка с много тънка игла,и преди малко се похвали, че вече всичко е наред.
В Лидл видях кафемелачка до кафеварките. Тази кафемелачка е неподходяща за смилане на кафе за кафемашина. Принципа и е такъв, че не може да осигури по-точна зърнометрия и произвежда повече прах, който пък е причина за често запушване на цедката. Но мелачките на кафе за кафемашини са много по-скъпи.
nikolson написа:
Цедката се запушва, защото кафето е ситно. Първоначално се правят проби с едрината на мелене и се ползва този размер.
Да ама за евтините кафемелачки тва не работи. Може да получиш по-едро смляно кафе с по-малко време на мелене (въртене), но принципа на смилане не обезпечава необходимия размер на частиците и пак прах има в повече.
Тая пътека със запушването вече съм я минал. Сега се ползва готово смляно кафе, при това смляно за кафемашина, а не за турско кафе.
И все пак като смених Бриела то на новата кафемашина направо не мога да и видя отворите на цедката и с очилата даже. Иначе и аз съм чистил цедката на Бриела с игла, въпреки че самата цедка е измислена за бърза лесна подмяна, но няма в резерви цедки на пазара.
И не съм сигурен, че съвета за котлона може да се прилага на всички цедки, защото на Бриела ако напечеш цялата чаша с цедката, то вътре има един гумен пръстен де прави пяната и след нагряването на котлона кафето може да се окаже без пяна.
Кафето което запуши цедката беше от промоция -Спетема с малка конусна кафеварка.Изглежда че е било ситно смляно и подходящо само за кафеварки.Сега ползваме Нова Бразилия в черна опаковка,на съпругата и казали че е хубаво,но на мен не би хареса.Иначе за сега машинат работи добре с него.Тази седмица в Кауфланд има Спетема на промоция , ще пробваме и него.
Цедката ни е точно с гумен пръстен и напичане на котлона няма да може да стане.
Друг съвет който получих за почистване - е цедката да се натопи в оцет!
Купихме си и кафемелачка заедно с машината, но дори и не сме я разопаковали още,...така че нямам никаква идея дали ще върши работа.
grizan1980 - специалист
ср юни 27, 2018 12:42 pmagj написа:
вт юни 26, 2018 8:05 amkozl написа:
nikolson написа:
Кафето което запуши цедката беше от промоция -Спетема с малка конусна кафеварка.Изглежда че е било ситно смляно и подходящо само за кафеварки.Сега ползваме Нова Бразилия в черна опаковка,на съпругата и казали че е хубаво,но на мен не би хареса.Иначе за сега машинат работи добре с него.Тази седмица в Кауфланд има Спетема на промоция , ще пробваме и него.
Цедката ни е точно с гумен пръстен и напичане на котлона няма да може да стане.
Друг съвет който получих за почистване - е цедката да се натопи в оцет!
Купихме си и кафемелачка заедно с машината, но дори и не сме я разопаковали още,...така че нямам никаква идея дали ще върши работа.
Аз съм си купил една ултразвукова вана и като прекарам цедката на машината през нея става като нова .......
vencil - специалист
Може ли мнение за работната маса, здрава и надежна ли е? Предполагам че ще ми е удобна но струва ли си парите.
Изображение
Andri01 - майстор
Ползвам такава от около 4г. За сгъваема маса си струва парите,не е паянтова,но все пак не е и като стационарен тезгях. По скоро като помощна маса. :)
etconev - специалист
чет юни 28, 2018 2:36 pmAndri01 написа:
Ползвам такава от около 4г. За сгъваема маса си струва парите,не е паянтова,но все пак не е и като стационарен тезгях. По скоро като помощна маса. :)
Да, аз имам две. Втората си я купих след като известно време ползвах първата. За помщна маса е идеална, да не говорим, че и като стяга се ползва.
EDI - майстор
Бомба си е масичката.Ползвам такава от много години /кауфландска, но е същата/ и ми помага много при рендосване и шлайфане на греди и други подобни неща на двора.Даже понякога я ползвам за магаре, слагам талпа между нея и един стол и се хецам отгоре.
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: