• 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
Фитилчо - майстор
чет яну 17, 2019 8:43 amcholev написа:
Аз си взех шлем и от всички размери тел, а от 0.8 кат най универсален 2 :razz: . Ще има да си заваряяявам
ПО скоро ше плЮваш, ама айде :lol:
themask - специалист
чет яну 17, 2019 8:47 amcholev написа:
ср яну 16, 2019 10:32 pmmuhala написа:
Някой да е купувал от винтовете за дърво? Пускали са ги и преди.
Аз имам комплекта със занквра, фрезера и двете свредла. Доволен съм. :drinkers:
АКо са на торкс взимай задължително. На друго место не се продават. Аз само такива ползвам
На друго место не се продават??? Ти си почнал от рано май...

Тук примерно продават пъпеши:
https://www.tashev-galving.com/304093-2 ... C+DIN+7505
EDI - майстор
Чолев се е объркал вероятно.Торкс има където се сетиш.Освен това от торкс до торкс разлика много.Аз примерно ползвам ТОРНАДО и ТОРНАДО ЕВОЛЮШЪН, също така и КАМА ТУРБО.Всички са с прорязани канали на върха, самопробивни един вид и не цепят материала.Иначе избора е огромен, кой каквито иска.Неръждаемите от ЛИДЪЛ са добри, преди време си взех две кутии, трябваха ми бързо за външен проект, не са ръждясали още.
stefanjor - специалист
Наскоро ми трябваше стръпаловидно свредло от тези конусовидните.
Е където и да търсих започваха от 20 лв. за бройка... FESTOOL 70 лв.
Трябваше ми за две пробивания с диаметър 25мм.
Та специално за тези свредла за мен си струват от всякъде.
cholev - майстор
Е може. Аз говорех за нашенско- от 5-те магазини за строителна техника, които знам в нито един няма такива винтове. По София сигурно има ама аз там не ходя
Фитилчо - майстор
чет яну 17, 2019 9:10 amstefanjor написа:

Та специално за тези свредла за мен си струват от всякъде.
Зависи от философията ти. Ако искаш да пробиеш две дупки и да го хвърлиш, понеже не ти трябва, да. Ако искаш да имаш инструмент,който утре в неделя в някаква ексремна ситуация да те спаси- не .
Фитилчо - майстор
чет яну 17, 2019 9:06 amEDI написа:
Чолев се е объркал вероятно.Торкс има където се сетиш.Освен това от торкс до торкс разлика много.Аз примерно ползвам ТОРНАДО и ТОРНАДО ЕВОЛЮШЪН, също така и КАМА ТУРБО.Всички са с прорязани канали на върха, самопробивни един вид и не цепят материала.Иначе избора е огромен, кой каквито иска.Неръждаемите от ЛИДЪЛ са добри, преди време си взех две кутии, трябваха ми бързо за външен проект, не са ръждясали още.
Не са ли скъпички тея, Еди? :?
manobg - специалист
Сутринта се наредих и аз, като отвориха магазина, двама трима бягаха напред като попарени и взеха всичката тел. Ядосах се, малко повиших тон и ми дадоха една ролка 0.6, която за нищо не става ама по-добре от нищо.

Прикачен файл

lidl.jpg
lidl.jpg (74.66 KиБ) Видяна 2038 пъти
Фитилчо - майстор
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Седем от тия осем човека (без госпожата) чакат още да се върнат картите за Китен по 138 лева за 2 седмици ....
nikolov333 - майстор
Луда работа.. Ей за тва няма никога да се строя на опашка в ранно утро за каквото и да е.. Те са почнали и охраната да участват във схемите.. Направо обратно в миналото ме връщат, като трябваха връзки за бананите и мандарините.. :vom:
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: