чет яну 17, 2019 8:43 amcholev написа: Аз си взех шлем и от всички размери тел, а от 0.8 кат най универсален 2ПО скоро ше плЮваш, ама айде. Ще има да си заваряяявам

чет яну 17, 2019 8:47 amcholev написа:На друго место не се продават??? Ти си почнал от рано май...ср яну 16, 2019 10:32 pmmuhala написа: Някой да е купувал от винтовете за дърво? Пускали са ги и преди.АКо са на торкс взимай задължително. На друго место не се продават. Аз само такива ползвам
Аз имам комплекта със занквра, фрезера и двете свредла. Доволен съм.![]()
чет яну 17, 2019 9:10 amstefanjor написа:Зависи от философията ти. Ако искаш да пробиеш две дупки и да го хвърлиш, понеже не ти трябва, да. Ако искаш да имаш инструмент,който утре в неделя в някаква ексремна ситуация да те спаси- не .
Та специално за тези свредла за мен си струват от всякъде.
чет яну 17, 2019 9:06 amEDI написа: Чолев се е объркал вероятно.Торкс има където се сетиш.Освен това от торкс до торкс разлика много.Аз примерно ползвам ТОРНАДО и ТОРНАДО ЕВОЛЮШЪН, също така и КАМА ТУРБО.Всички са с прорязани канали на върха, самопробивни един вид и не цепят материала.Иначе избора е огромен, кой каквито иска.Неръждаемите от ЛИДЪЛ са добри, преди време си взех две кутии, трябваха ми бързо за външен проект, не са ръждясали още.Не са ли скъпички тея, Еди?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: