Жената
има бойна задача
да ми купи днес комбинирания уред - верижен трион и храсторез.И 2 броя ножици за клони, че от миналата година ги ползвам и съм много доволен.

brick написа:Имайте едно наум за водоструйките.. Сутринта в Сф имаше цял палет. Но всичките бяха очевидно преопаковани (охлузени или поскъсани кашони, облепени с тиксо) - върнати или отваряни мостри от белия свят...Хммм и в Лидл в Студентски всички бяха преоблепвани с тиксо! Взех една и както каза колегата липсва игличката!!!
Edit: И развитието на случая - както очаквах, казаха да я занеса цялата, за да ми я сменят или да ми върнат парите. Понеже липсващата част е игличката за прочистване на дюзите, реших че не си заслужава разхода на време и гориво, ще ползвам някакво телче (тя тази игличка точно това си представлява).
EDI написа:ЖенатаЕди знаеш ли добър ли е комбинирания уред, че беше само един и го взех да не ме е яд после..има бойна задача
да ми купи днес комбинирания уред - верижен трион и храсторез.И 2 броя ножици за клони, че от миналата година ги ползвам и съм много доволен.
Green_label написа:Хммм и в Лидл в Студентски всички бяха преоблепвани с тиксо! Взех една и както каза колегата липсва игличката!!!Виж на самата водоструйка отстрани до резервоара за миещ препарат - там има дупчица, в която трябва е бодната. При мен там я нямаше, но понеже имам проблем с колата в момента, реших да не се разправям с връщания и замени. Обикновено телче ще свърши работа.![]()
Освен да я залепили някъде отстрани на и да не съм я видял, но не е в пликчетата или залепена на книжката с иструкции, както обикновено правят.
Няма следи от това да е била мостра, някакви зажулвания или подобни. Обаче и аз се усъмних като ги видях облепяни с тиксо кашоните.
mitko64 написа:Проблема с презапечатваните опаковки, според мене се дължи на смяна на упътванията за отделните държави, ако прехвърлят количества от други. Например два пъти съм купувал от Германия Парксайд и двата пъти инструкциите бяха само на немски(de,ch и at) и английски. Миналата година като купувах тука колонната бормашина, всички кашони бяха презапечатени, но вътре не личеше да е ровено, всичко акуратно си седеше в стиропорите.Сигурно е така в общия случай.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: