Жената
има бойна задача
да ми купи днес комбинирания уред - верижен трион и храсторез.И 2 броя ножици за клони, че от миналата година ги ползвам и съм много доволен.
Имайте едно наум за водоструйките.. Сутринта в Сф имаше цял палет. Но всичките бяха очевидно преопаковани (охлузени или поскъсани кашони, облепени с тиксо) - върнати или отваряни мостри от белия свят. Пак ни третират като бантустанци. Refurbished стока не би трябвало да се представя за нова и да се продава на същата цена, но явно в Югоизточна Европа номерът минава.
Отнесох една въпреки всичко (в случая не придирям за 100% външен вид, защото ще я ползвам в строителство - за миене на бъркалки, съдове и инструменти от засъхнал разтвор). След отварянето в къщи се оказа, че наистина накрайниците са с охлузвания, а един от аксесоарите липсва. Ще им звънна да видим какво ще кажат.
Edit: И развитието на случая - както очаквах, казаха да я занеса цялата, за да ми я сменят или да ми върнат парите. Понеже липсващата част е игличката за прочистване на дюзите, реших че не си заслужава разхода на време и гориво, ще ползвам някакво телче (тя тази игличка точно това си представлява).