• 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
manobg - специалист
Казаха, че имало тел по 2 и 5mm, някой дали е успял да види поне защото в немския сайт най-дебелата е 1mm. Охраната подхвърли, че била 3 цвята, едната ставала за алуминии.
stefanjor - специалист
чет яну 17, 2019 9:15 amФитилчо написа:
чет яну 17, 2019 9:10 amstefanjor написа:

Та специално за тези свредла за мен си струват от всякъде.
Зависи от философията ти. Ако искаш да пробиеш две дупки и да го хвърлиш, понеже не ти трябва, да. Ако искаш да имаш инструмент,който утре в неделя в някаква ексремна ситуация да те спаси- не .
Напълно съм съгласен с теб... за домашна работа 2-3 пъти в годината свредлата са ОК.
Ако обаче с това си вадя хляба нещата стоят по дтуг начин :)

А за телчарката- в Лидл, София, ул. Екзарх Йосиф имаше бройки... тел също има.
themask - специалист
чет яну 17, 2019 9:42 amstefanjor написа:
А за телчарката- в Лидл, София, ул. Екзарх Йосиф имаше бройки... тел също има.
Боят настана! :lol:
nikolson - майстор
чет яну 17, 2019 9:32 ammanobg написа:
Казаха, че имало тел по 2 и 5mm,
Кой го е казал това? :-D
manobg - специалист
чет яну 17, 2019 10:43 amnikolson написа:
Кой го е казал това? :-D
Тези, които го заграбиха, дори дадоха на един една макара 1мм защото не йм трябвала.
nikolov333 - майстор
чет яну 17, 2019 9:32 ammanobg написа:
Казаха, че имало тел по 2 и 5mm, някой дали е успял да види поне защото в немския сайт най-дебелата е 1mm. Охраната подхвърли, че била 3 цвята, едната ставала за алуминии.
Охраната в Лидъл е вътре в нещата.. :-D
EDI - майстор
чет яну 17, 2019 9:17 amФитилчо написа:
чет яну 17, 2019 9:06 amEDI написа:
Не са ли скъпички тея, Еди? :?
Е, малко по-скъпи, ама не ползвам хиляди все пак. :lol: Обаче ефекта от работа с тях е осезателен, заслужава си всяка стотинка в повече за винт.Купувам ТОРНАДО от ТАШЕВ - взе нещо да намалява избора обаче, а КАМА от АВЛОН.
Аз от всички уреди на лидъл съм доволен. Цена качество нямат равни
agj - майстор
чет яну 17, 2019 8:21 ambatVenci написа:
Сутринта пред магазина преброих 14 човека, но може и да е имало още зад мен в тъмното. Даже старци тичаха, като младежи. За секунди палето бе вдигнато, още с големите кафяви кашони, в които имаше по две телчарки. Явно на големите критики тук в темата никой не е обърнал внимание...
Дано да не си мислиш че всички пазаруващи в Лидл ,четат форуми.Старците ги интересува евтинията,други пък -далаверата.Сигурен съм че тая тел дето са я разграбили скоро ще се появи в продавалниците
Andri01 - майстор
За agj - тръбно флюсова тел в "Лидл" Бг. 17.01.209, 0,9мм, 450гр. Далечко е струва ми се от 2кг. Пък и ролка с 2кг. тел не може да се побере в тази машина. Е,сега остава някой да почерпи :? :partyman:
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: