• 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
ky-kyy - майстор
чет яну 14, 2021 1:24 pmVirtex написа:

Ако се кефеше щеше да показва какво могат, а не да повтаря колко не се е минал :wink:

Колекционерите на марки, да не би да ги лепят на пощенските пликове и да ги пускат в пощенската кутия? Гледат си ги с лупата и им се радват и се хвалят по техните си форуми, та и тук имаме същия случай. Не ли? :)
jekasus - майстор
Таман си избирах винтоверт 12в помежду различни марки.
Стария Парксайд, който е служил около 4 години, умря заради моята грешка/ кофа с вода не прощава/, така че пак ще взема от Лидл, друго там не взимам, че не става за ядене :-D .
Просто еврокитайски и българокитайски марки не могат да ми предложат такова ниво качество/за сваляем патронник да не говорим/-цена... Просто немогат, а ми трябва лек винтоверт за гипскартон и различни,леки монтажи.
И аз съм профи :-D , но за вторични, рядко използвани в работа, инструменти излишни пари не давам и не виждам смисъл.

Колекционер съм, имам повече от три инструмента :-D
Chefo77 - майстор
чет яну 14, 2021 6:33 pmky-kyy написа:
чет яну 14, 2021 1:24 pmVirtex написа:

Ако се кефеше щеше да показва какво могат, а не да повтаря колко не се е минал :wink:

Колекционерите на марки, да не би да ги лепят на пощенските пликове и да ги пускат в пощенската кутия? Гледат си ги с лупата и им се радват и се хвалят по техните си форуми, та и тук имаме същия случай. Не ли? :)
То това е малко от страх. Ха е решил да използва някой - я ще се строшат пластмасите вътре, я батерия ще е умряла... То затова има по две бройки :D
ky-kyy - майстор
чет яну 14, 2021 7:30 pmChefo77 написа:

То това е малко от страх. Ха е решил да използва някой - я ще се строшат пластмасите вътре, я батерия ще е умряла... То затова има по две бройки :D
:lol: :lol: :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет яну 14, 2021 6:30 pmky-kyy написа:
... Честно, не бях се замислял...
И аз не бях, но доста време пазарувах на баби, по списък, с точни сметки, та вече си знам как е важно ;-(
ky-kyy - майстор
чет яну 14, 2021 7:59 pmn_a написа:

И аз не бях, но доста време пазарувах на баби, по списък, с точни сметки, та вече си знам как е важно ;-(

Обещавам, да не пипам саламите на бабите.
perfect - помощник
В Белгия е излязъл 12 волтовия безчетков PARKSIDE
https://www.lidl-shop.be/fr-BE/PARKSIDE ... =100315807
Любопитно ми е на колко ли ще го пуснат тук?
cholev - майстор
чет яну 14, 2021 6:08 pmVirtex написа:
[
Модератор съм, просто се чудя защо ти се търпят глупостите
Не си модератор а пълен цензура. #пошелнахуй

[Mod.Edit] Потребителят получи предупреждение за това мнение
jekasus - майстор
Чолев прекаляваш...
А си имате обиди на ЛС, там си продолжавайте, тук не .
cholev - майстор
чет яну 14, 2021 9:50 pmjekasus написа:
Чолев прекаляваш...
А си имате обиди на ЛС, там си продолжавайте, тук не .
Последните МУ няколко поста са все относно мойта личност и доста нелицеприятни.
Е теб те уважавам. Изчезвам от форума за 10 дни
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: