• 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
Някъде мернах с черен цвят 12в винтоверт , но не знам подробности и дали е бръшлесс
stefanjor - специалист
чет яну 14, 2021 3:57 pmkozl написа:
Според мен си заслужава, ма и аз съм вече с два, та оставям за тези де немат да се сдобият.
Споко, до 3 (три) броя е нормално.
След това вече ставаш колекционер :cool:
grizan1980 - специалист
Значи съм колекционер , един 12в с отдавна загинала батерия, един 18в, и още един 20в зарад това че смениха батерията.... :-D :-D :-D
kozl - майстор
Те и на 12V ги смениха ама не съвсем, та с малко остъргване на двата тънки шлица стават взаимозаменяеми.
А защо направиха така :? , но е гадно :evil:
naster - майстор
А за колекционерите няма ли някоя подходяща батерия като за верния ми 14.4-волтов ветеран? Бачка си, но сякаш не изкарва много с един заряд?
kozl - майстор
чет яну 14, 2021 5:17 pmпишман_майстор написа:
Излезе ми у фейса https://www.lidl-shop.be/fr-BE/PARKSIDE ... p100315807
Безчетков на 12 в.
Изглежда на този не му се сваля патронника :sad:
Virtex - майстор
чет яну 14, 2021 1:56 pmcholev написа:
Абе ти четеш като дявола евангелието. :lol: Това, че не си вече от модераторския екип е много добра новина. Темата тъкмо стане интересна и Virtex -а я 'разчисти'. Поздравявам всички с новината. (може и да не е нова, но сега разбрах, па и ти си се държаше кат модератор в сянка :evil: )
Поздрави на всички с добрата новина. Форума се очертава да стане едно по интересно място за четене. :razz:
Нека обсъждането на парксайдските инструменти започне сега :roll: . Всички другата седмица на х12 верта. Аз имам два и ще пропусна :-D
Модератор съм, просто се чудя защо ти се търпят глупостите от другите участници, при условие, че много пъти е ставало дума да не се започва такава дискусия в тази тема.

И защо продължаваш да правиш такива дискусии при условие, че нито помагат, нито са полезни освен да се правиш на интересен. И при условие, че предишни такива дискусии не са били приветствани.

Но понеже си показваш характера и започваш да злобееш, може и да има разчистване в ретроспекция :)
пишман_майстор - майстор
чет яну 14, 2021 5:55 pmkozl написа:
.

Изглежда на този не му се сваля патронника :sad:
Ами май не. Е няма пълно щастие . Стана ми любопитно и се замислям дали да не го купим. Имам и 4ач батерия за него.
ky-kyy - майстор
чет яну 14, 2021 12:32 pmn_a написа:

Другия път, остави евтините салами на бабите. Ранните баби си живеят сами и си пазаруват сами. С Държавната пенсийка. На другите ние им пазаруваме вечер...

Честно, не бях се замислял, че ощетявам някоя бабка......Реших да разнообразя малко менюто на Рошка :?
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: