• 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano - специалист
Какво пречи с две дупки да си изкараш хляба или любителско да си надупчиш цялата къща?
nv952 - майстор
за любителски на пример зеге повече от 30-40 не давам но ако правя мебели да кажем естествено че ще ми трябва по надежден уред.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ще правиш мебели със зеге? :shock:
nanobanano - специалист
От станциите съм много доволен.Преди малко отидохме с един приятел да си вземе и вече нямаше никъде в Пловдив.
nv952 - майстор
Май не разбирате думата пример :axe:
guroto - специалист
Колеги,аз разбрах каква е разликата между професионалното и любителското.Едното е направено да се чупи трудно,а другото да го ползваш рядко.
С Девалта,който ползвам от две години имам сигурно хиляди превключвания между режимите и ключът не се е счупил,защото е направен така,че няма какво да му се чупи.При парксайда след около 100 превключвания за 2 дни и полвина употреба, пластинката се счупи.Ако го ползваш за домашна употреба за колко време ще направиш тези превключвания?Може би за няколко години.
nanobanano - специалист
Тъй като гледам,че различните канали са на различни честоти,кой канал да избера за да имам най-добрата връзка на пресечен терен?
batkotony - специалист
Е на предната страница profesionalist_wood ни е дръпнал цяла лекция,а ти още питаш...и линкове е дал човека,и честоти какви-къде,че и колко струва ако си говориш не където и както трябва... :-D
Mega - специалист
Има разлика между про инструмент и любителски. В работата ползвам хилти и син бош, на вилата зелен бош и parkside. Не, че на зеления бош не му изпих мозъка, но за натоварени задачи си взимам хилтито и бош-а (само пример, инструменти много). Несериозно е да работиш нещо професионално с инструмент от бакалията. От друга страна, всеки започва от някъде, въпроса е как ще продължи...
nanobanano - специалист
batkotony написа:
Е на предната страница profesionalist_wood ни е дръпнал цяла лекция,а ти още питаш...и линкове е дал човека,и честоти какви-къде,че и колко струва ако си говориш не където и както трябва... :-D
На предната страница не виждам дали има разлика в качеството на връзката с избора на наличните канали в тази радио станция.Все пак би трябвало да има разлики.Примерно 1ви канал работи на една честота,а 8 канал е на друга честота.Все някаоя честота трябва да има по-добър обхват,макар и минимално.
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: