• 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
Kokar - специалист
Сутринта на касата бяхме - 1. винтоверт, 2. винтоверт (познат дърводелец), 3. винтоверт... :yawinkle:
manobg - специалист
Ако искате да гледате Битки за багаж или Войни за контейнери по български, елате в четвъртък сутрин в 8:00 пред Лидл.
Всички бягаха за винтовери, само аз и още един двама бяхме за диск за циркуляра. Само дето аз бях по това време защото от 8:00 съм на работа и по-късно не можех да ида, а онези щяха да се изпотрепят за винтоверта.
Една жена грабна 2 и побегна като опарена все едно се съмняваше, че ще стигне жива до касата ;)

Прикачен файл

lidl.jpg
grizan1980 - специалист
чет яну 31, 2019 8:10 amkozl написа:
ср яну 30, 2019 10:34 pmsstefanov написа:
На 18V поляритетът е обърнат, няма ги двете издатини и страничния канал е по-различен. Направени са да не са взаимозаменяеми. А изглежда, че елементите са еднакви.
Тя разликата в схемите не е в 18 и 20 надписаните (дори и шлицовете са им еднакви и позволяват заменяемост), защото м-у 18 и 20 без "Х", според спомените ми, когато отварях батерия 20, разликата е в капацитета на елементите. На 18 са 1500 mA, на 20 са 2000 mA. И ако не ме лъже паметта де.
Промяната на шлиците, платката и начина на зареждане е за Х серията.
Вижда се, че на по-дъртото зарядно без Х, пиновете са защитени с изолиращо покритие срещу неволно късо съединяване. Докато на Х серията са открити, там защитата е електронна. Може би събота неделя да експериментирам малко със зарядните. Имам разни малки крушки и ни една не отчете признаци на ток през нея към Х-а. Обаче към другото не съм пробвал.
Предполагам, че в Х серията са премахнати мощните мосфети от платката в батерията и са интегрирани като защити в зарядното и във уреда.
Те още една предполагаема причина за отказа на шлайфера на cholev.
Днес реших да отворя двете батерии на новата серия Х20 и перформанс серията , ми да кажа че на Х18 платката е с доста повече елементи.Ето и фото на новите 2 https://photos.app.goo.gl/muYjdkG3DXmmiYtQA
fore - майстор
Взех и аз този хамелеонен 12 волтов винтоверт. С цел да го тествам при монтажа на поликарбонат към винкел. Ако не издържа много ще го оставя за работа с битове и като по лек от 18 волтовият.
При претегляне - 18 волтовият тежи - 1800 грама, а този 12 волтов е малко над 1090 грама с патрон и 923 грама без патрона. Изглежда як и масивен и се развърта добре. Превключвателят малко дразни понеже запира при превключване от 1 на 2 и обратното понякога.

Още в магазина пробвах батерията от 12 волтовият на онази ножица за меки материали и пластмаса и установих че става ! Тоест аз имам и втора батерия понеже купих ножицата за да режа карбоната с нея.
Последна промяна от fore на чет яну 31, 2019 11:06 pm, променено общо 1 път.
gnt69 - майстор
чет яну 31, 2019 9:32 pmmanobg написа:
Една жена грабна 2 и побегна като опарена все едно се съмняваше, че ще стигне жива до касата ;)
И в Русе беше страшно. Аз само минах нито винтоверт ми трябваше нито диск, само минах.
Трябва да се уважава гаранцията. Аз август правих един навес и бая зор дадох на една дрелка и един ъглошлайф 230. Еми родиха и съм ги захвърлил в гаража, по нова година подреждах и ги намерих, занесох ги в Лидъл и вчера ми се обадиха да ходя да си ги взема. Върнаха нови, големи пичове.

Прикачен файл

lidl.jpg
lidl.jpg (44.74 KиБ) Видяна 2350 пъти
borchoyor - специалист
чет яну 31, 2019 10:01 pmgnt69 написа:
чет яну 31, 2019 9:32 pmmanobg написа:
И в Русе беше страшно. Аз само минах нито винтоверт ми трябваше нито диск, само минах.
Трябва да се уважава гаранцията. Аз август правих един навес и бая зор дадох на една дрелка и един ъглошлайф 230. Еми родиха и съм ги захвърлил в гаража, по нова година подреждах и ги намерих, занесох ги в Лидъл и вчера ми се обадиха да ходя да си ги взема. Върнаха нови, големи пичове.
Прикачен файл:
1548669108-52fe24684849f21542bb7bb600d59ac5.jpg
gnt69 - майстор
чет яну 31, 2019 10:03 pmborchoyor написа:
И в Полша е било страшно край тоя винтоверт.
Kokar - специалист
del
Последна промяна от Kokar на пет фев 01, 2019 10:39 am, променено общо 1 път.
nikolov333 - майстор
Начи скоро няма да са опрай България... С тия опашки ми връщат спомени от преди повече от 20 години . :vom:
Смятай кво ше става в "махлата", като раздават по 50 лв.за изборите.. :mrgreen:
Virtex - майстор
Чак не ми се вярва, че това са снимки от днес.

За един винтоверт да има такава навалица... Верно в началото когато пуснаха лидл и кауфланд имаше бой за банани и то сериозни, та явно тенденциите се връщат :-D

cholev ти като вземеш нещо не пазиш ли бележката специално ? Много хора не обръщат внимание и после стават такива истории.

Иначе да, под товар е хубаво да се провери дали батерията издържа, било то и с минимално натоварване.
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: