нед фев 02, 2025 5:48 pmchapara написа:Няма да си кривя душата приятелю,затова съм тук. Не мога да намеря ъглополовящата.Знам страните колко са дълги,реално двете на които ще лепя лайсната са катетите,долу е хипотенузата.Ъглополовящата ми идва към 20сантимнетра ,ако смятам правилно .и мога да я пренеса евентуално само долу по паркета.Горе на самите плочки нямам идея как да я пренеса . Ще погледна там ,където ми препоръча приятелю ,но не разбирам с какво ми е полезна ъглополовящата.Сигурно ви изглеждам тъпичък ,питайки тези неща...нонед фев 02, 2025 4:03 pmboys_san написа:Нещата са повече от елементарни, за това няма клипове.нед фев 02, 2025 3:50 pmiliya_i написа:търсих клипове как да направя срезовете,къде да маркирам и как да ги отрежа,дължина даже се сещам че и по 3м има ,да в практикер има стотици лайсни и така. Но самите срезове,самото маркиране и т.н. това търсех в нета и не можах да намеря,самата методология с белезки,мерене,как да засека перфектно ъглите от едната страна и същевременнно от другата страна да си е прав ъгъла за да пасне припокриването.. това ми беше идеята
Ти къде го търси?
ТУК примерно има и по 2 и по 3 метра.
ТУК също.
При това са супермаркети. В специализирани магазини сигурно има повече варианти.
Ще те попита, за да знам как да ти обясня, можеш ли да намериш ъглополовящата на този тъп ъгъл и да я начертаеш на ниското и после на високото ниво. Градусите на ъгъла, ама изобщо не те интересуват. Тази ъглополовяща е линията на срезовете.
Погледни продуктите на Минера, от 30 години са на пазара и се занимават предимно с лайсни.
Успех.