Няма поздравления за темата, машините са създадени да ни слугуват, а не обратно...а авторът...ако го разпознаят от фирмата BOSCH
нали трябва постоянно да си продават машинките..."техника на живота" е рекламен трик.

zaxari_ написа:Колегата "Стефан" щом като е толкова наясно с терминологията защо не написа той подобна тема?Аман от дървени философи! Важен е крайния резултат!
pavkatay написа: .....-този конкретно отдавна е 'мъртъв' и 'прероден' (нека е жив и здрав)
valentin112 написа:fox_vtмашините са създадени да ни слугуват, а не обратно...цитат от предния ми пост е, не толерирам "душманското" отношение към техниката, разбира се...и още нещо...ако се скапваш от работа по обекти, изкарваш за себе си +инвестицията за машинките, през свободното си време ще направиш ли това, по-горе...а семейство, жена, деца, близки...къде саТова е друго колега тук мисля че става въпрос за домашна техника,такива служебни които изкарват пари всички знаем как се карат.Както и да е всеки си има отношение към въпроса просто моето е поддържай си машината за да ти служи дълго.
tyrnokop написа:Няма пружина. Успех при сглобяването и за много години.аз вече минах през сервиза и извадиха снимка на бормашината и това което ми липсваше от частите беше пружинката 41 от схемата,техника ми даде една пружинка и сега чакам втулката че е много износена
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: