• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
valentin112 - специалист
Няма поздравления за темата, машините са създадени да ни слугуват, а не обратно...а авторът...ако го разпознаят от фирмата BOSCH :axe: нали трябва постоянно да си продават машинките..."техника на живота" е рекламен трик.
fox_vt - майстор
С това искаш да кажеш че трябва да ползваме машините даже и тези за които сме давали пари като душмани ли?Е някой ден когато машините вземат контрола като в терминатор си намисли подходяща реплика като те :axe:
valentin112 - специалист
fox_vtмашините са създадени да ни слугуват, а не обратно...цитат от предния ми пост е, не толерирам "душманското" отношение към техниката, разбира се...и още нещо...ако се скапваш от работа по обекти, изкарваш за себе си +инвестицията за машинките, през свободното си време ще направиш ли това, по-горе...а семейство, жена, деца, близки...къде са :?
Стефко - специалист
zaxari_ написа:
Колегата "Стефан" щом като е толкова наясно с терминологията защо не написа той подобна тема?Аман от дървени философи! Важен е крайния резултат!

Никакъв проблем да напиша подобна тема, колега. Но бих препоръчал при тая операция по почистването да се подменят четките лагерите с нови и качествени. Да се дефектират всички детайли преди обратното сглобяване. Още нещо. Литиевата грес е много добра, но аз поставям грес на литиева основа с марка МТ10.

ПП- Не звучи добре думата "мъртъв"
pavkatay написа:
.....-този конкретно отдавна е 'мъртъв' и 'прероден' (нека е жив и здрав) :-D
fox_vt - майстор
valentin112 написа:
fox_vtмашините са създадени да ни слугуват, а не обратно...цитат от предния ми пост е, не толерирам "душманското" отношение към техниката, разбира се...и още нещо...ако се скапваш от работа по обекти, изкарваш за себе си +инвестицията за машинките, през свободното си време ще направиш ли това, по-горе...а семейство, жена, деца, близки...къде са :?
Това е друго колега тук мисля че става въпрос за домашна техника,такива служебни които изкарват пари всички знаем как се карат.Както и да е всеки си има отношение към въпроса просто моето е поддържай си машината за да ти служи дълго.
cls6666 - помощник
въпросът ми е към автора на темата в механизъма с зелената капачка до патронника (1)между зъбното колело на шпиндела и алумнивия гръб има ли пружина
информацията ми е нужна за една ''грижливо'' разглобена машина
tyrnokop - специалист
Няма пружина. Успех при сглобяването и за много години.
dyaneff - майстор
Поздравления за автора. :supz: =D>
cls6666 - помощник
tyrnokop написа:
Няма пружина. Успех при сглобяването и за много години.
аз вече минах през сервиза и извадиха снимка на бормашината и това което ми липсваше от частите беше пружинката 41 от схемата,техника ми даде една пружинка и сега чакам втулката че е много износена
Прикачен файл:
06033866.801.gif
06033866.801.gif (86.67 KиБ) Видяна 6209 пъти
tyrnokop - специалист
Съжалявам за подвеждането и закъснението. Успех.
  • 1
  • 2

Тема "Почистване и гресиране на бормашина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: