Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Имам проблем - кухненският ми плат е на 1 г, но има на едно място /точно в ъгъла/ кухненският ми плот е сцепен и се разду. Някой знае ли какво може да се направи по въпроса.
манихеин - специалист
Може да се направи снимка.
dokobg - специалист
Раздул се е от вода или влага. След като го смениш направи нещо по този повод или и новият ще се раздуе. За ремонтиране на плот до сега не съм чувал, затова предполагам, че ще бъде сменен.
Сцепеното е около 5 см и само заради това не ми се сменя целия плот, а раздутото е около спуканото като сплескано балонче. Не знам дали е от влагата. Мисля че причината е защото по невнимание сложих горещо джезве.
kostadin_spasov - специалист
:?
Снимай де, явно е стопено и после се е отцепило ,и половинката до сега ако не те е :axe: е "ГОЛЕМА". Ако не е баш в края /на ръба/ и позволява опитай с боркорона за дърво - представлява кръгло трионче за бормашина правиш кръгал отвор - размера е като "розетките" за окабеляване на бюрата /ако ме разбра/.
Друго сега не се сещам :partyman: От там ще прекараш кабела за кафемашината или каната :roll:
naB4o - специалист
Зависи от какво се е раздул, при мен се разду малко, около канта, около мивката. И то, защото жената не й дреме от влагата. Като мине време, без да се мокри се посвива. Но без снимка, както казаха колегите, няма как да ти даде някой конкретен съвет.
Снимката да е читава и от малко разстояние (поне 2-3 метра), да се види какво има наоколо.

Тема "Сцепен и раздут кухненски плот" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: