• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Gustoraveli - специалист
пон дек 28, 2020 3:59 pmmajo79 написа:
пон дек 28, 2020 3:55 pmGustoraveli написа:
пон дек 28, 2020 3:43 pmmajo79 написа:

Лазар излишно е , после аз обиждам , разбирам че човека има нужда от своите 5 минути слава , и да знаеш ако не е той(СЪЗДАТЕЛЯ) ние за къде сме без него , излишно е просто , може да е живял на края на света , но то се вижда с просто око , че е Ганьо Балкански !😃😃😃😃😃 :rolleyes:
Не ми викай Ганьо!
Кажи къде ходиш на специализация Германия?
Ще изпратя синовете ми да те приютят и нахранят!
Малкият е шампион на република България по муай-тай за юноши
Няма нужда , и не желая повече изобщо да се разправям с теб , както са казали хората с лош човек можеш да се разбереш , п....т никога !😝😝
Специялисте, кажи, кога пътуваш за Германия и къде ще прибиваш?
Двамата ми сина са там, ще те посрещанат.
Малкият е на ниво, него ще изпратя, говори немски перфектно и рита като шампион на България по муай тай!
Щото е републикански шампион по източни бойни изкуства.
Последна промяна от Gustoraveli на пон дек 28, 2020 4:18 pm, променено общо 1 път.
majo79 - напреднал
пон дек 28, 2020 4:11 pmGustoraveli написа:
пон дек 28, 2020 3:59 pmmajo79 написа:
пон дек 28, 2020 3:55 pmGustoraveli написа:

Не ми викай Ганьо!
Кажи къде ходиш на специализация Германия?
Ще изпратя синовете ми да те приютят и нахранят!
Малкият е шампион на република България по муай-тай за юноши
Няма нужда , и не желая повече изобщо да се разправям с теб , както са казали хората с лош човек можеш да се разбереш , п....т никога !😝😝
Специялисте, кажи, кога пътуваш за Германия и къде ще прибиваш?
Двамата ми сина са там, ще те посрещанат.
Малкият е на ниво, него ще изпратя, говори немски перфектно и рита като шампион на България по муай тай!
Верно си комплексар , сега със сина си ме плашиш , аре стига си се излагал , немски възпитанико , пък ако си толкова навит драсни ми на личен да се разберем , понеже аз проблем със синовете ти нямам , децата нямат вина , че баща им е ...........!
Gustoraveli - специалист
пон дек 28, 2020 3:38 pmLazarGanev написа:
Ами - да дойдат танковете..ъъ.. Virtex, че тоя пак се е насрал да спами и хейтва!
Лазар излишно е , после аз обиждам , разбирам че човека има нужда от своите 5 минути слава , и да знаеш ако не е той(СЪЗДАТЕЛЯ) ние за къде сме без него , излишно е просто , може да е живял на края на света , но то се вижда с просто око , че е Ганьо Балкански !😃😃😃😃😃 :rolleyes:
Сещаш ли се, че не е редно да ме обиждаш!
Gustoraveli - специалист
Ами - да дойдат танковете..ъъ.. Virtex, че тоя пак се е насрал да спами и хейтва!
Нали се сещаш, че яко си насран!
Що се въртиш в темите, които пиша?
Сигурно са най-въвержни и актуални?!
Твойто протеже Марио или... Къде замина??
Последна промяна от Gustoraveli на пон дек 28, 2020 4:32 pm, променено общо 1 път.
LazarGanev - "Велик майстор"
Virtex, тоя какво да го правим? Направи дармадан целия раздел Отопление!
Gustoraveli - специалист
Цункай Лазар по задника и си номер едно!
majo79 - напреднал
пон дек 28, 2020 4:23 pmGustoraveli написа:
Ти верно не си добре човек , язък че си написа половината автобиография , предполагам близките ти се срамуват от теб , и да ти кажа само нямам никакви протежета , абонирам съм за темата и ми писна от дни да чета твоите простотии,като не можеш да помагаш , поне се дръж прилично като човек на твоите години, срамота !
Gustoraveli - специалист
пон дек 28, 2020 4:37 pmmajo79 написа:
пон дек 28, 2020 4:23 pmGustoraveli написа:

Ти верно не си добре човек , язък че си написа половината автобиография , предполагам близките ти се срамуват от теб , и да ти кажа само нямам никакви протежета , абонирам съм за темата и ми писна от дни да чета твоите простотии,като не можеш да помагаш , поне се дръж прилично като човек на твоите години, срамота !
Спри се бе, КО'ИСКАШ ОТ МЕН?

ДА, малкият ми син е републикански шампион по муай тай за юноши на България!
Владее немски и английски, писмено и говоримо, завършил е тет ленинин, и работи като Ел. Техник в немска фирма
Нали се сещаш, че съм горд с това дете!
Mcl - специалист
Май съм объркал форума, тук се е превърнало в бгмама. Спрете се с глупостите, който може да помогне нека да помогне. А който не може да чете и да попива. Голями хора сме ,не деца все пак.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "заяждане от Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: