пон дек 28, 2020 2:14 pmGustoraveli написа:Виж сега какво ще ти кажа не си ти човека дето ще ми казва какво и как да правя , а относно това за което пак се изтъкваш , жив Бай Ганьо си си , това да ти кажа аз , нито ме познаваш нито нищо за да се правиш на голям , РАЗБРА ЛИ МЕ ГАНЬО !пон дек 28, 2020 1:59 pmmajo79 написа:В голяма грешка си!пон дек 28, 2020 1:31 pmGustoraveli написа: Темата стана много интересна, постоянно изкачат недоволни клиенти от каминката на Грейко.А бе пич на теб какъв ти е проблема , жена ти не ти дава , или си я хванал с друг , щото ти гледам простотиите и се чудя толкова ли нямаш друга работа , ами само хейтиш и нападаш другите тук . Аз пък да ти кажа съм супер доволен от камината, купих я лятото първи сезон ми е , и повярвай ми тук има доста хора които разбират материята и помагат , не като теб да ходиш да се хвалиш (сигурно е умряла циганката дето те хвали ). Като си толкова отворен кво висиш тук , разбрахме че си най най , излез , сбий се някой и така , какво само сереш лайна . Да и аз имах малък проблем с моята камина но точно за 5 минути чух се с инсталатора , обясни ми човека какво да направя и така , така че бъди малко по -смирен и си наглеждай неблаговерната , няма нужда тук да си избиваш комплексите !
Гледай си каминката и не се бутай в материя, дето ти е непозната!
Нито си ми на образование, нито на практиката в Дойчланд, нито на работа в България , дето котела, на който работя е по-висок от сградата, в която живееш!
Така, че се успокой и не коментирай гьотаре!
пон дек 28, 2020 2:16 pmmajo79 написа:Успокой се, не ти прилича на годините!пон дек 28, 2020 2:14 pmGustoraveli написа:Виж сега какво ще ти кажа не си ти човека дето ще ми казва какво и как да правя , а относно това за което пак се изтъкваш , жив Бай Ганьо си си , това да ти кажа аз , нито ме познаваш нито нищо за да се правиш на голям , РАЗБРА ЛИ МЕ ГАНЬО !пон дек 28, 2020 1:59 pmmajo79 написа:В голяма грешка си!
А бе пич на теб какъв ти е проблема , жена ти не ти дава , или си я хванал с друг , щото ти гледам простотиите и се чудя толкова ли нямаш друга работа , ами само хейтиш и нападаш другите тук . Аз пък да ти кажа съм супер доволен от камината, купих я лятото първи сезон ми е , и повярвай ми тук има доста хора които разбират материята и помагат , не като теб да ходиш да се хвалиш (сигурно е умряла циганката дето те хвали ). Като си толкова отворен кво висиш тук , разбрахме че си най най , излез , сбий се някой и така , какво само сереш лайна . Да и аз имах малък проблем с моята камина но точно за 5 минути чух се с инсталатора , обясни ми човека какво да направя и така , така че бъди малко по -смирен и си наглеждай неблаговерната , няма нужда тук да си избиваш комплексите !
Гледай си каминката и не се бутай в материя, дето ти е непозната!
Нито си ми на образование, нито на практиката в Дойчланд, нито на работа в България , дето котела, на който работя е по-висок от сградата, в която живееш!
Така, че се успокой и не коментирай гьотаре!
С обиди всеки може да се доказва!
Бъди сигурен, че затова, което пиша съм сигурен!
Имам практика с ОИ, работил съм с промишлени котли и в момента съм на парогенератори.
Така, че уважавай събеседника си!
Не е нужно да се правиш на мъж, защото може научиш много неща от човек, по-който плюеш.
Защо така ме обиждаш и нападаш?