• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
majo79 - напреднал
пон дек 28, 2020 2:14 pmGustoraveli написа:
пон дек 28, 2020 1:59 pmmajo79 написа:
пон дек 28, 2020 1:31 pmGustoraveli написа:
Темата стана много интересна, постоянно изкачат недоволни клиенти от каминката на Грейко.
А бе пич на теб какъв ти е проблема , жена ти не ти дава , или си я хванал с друг , щото ти гледам простотиите и се чудя толкова ли нямаш друга работа , ами само хейтиш и нападаш другите тук . Аз пък да ти кажа съм супер доволен от камината, купих я лятото първи сезон ми е , и повярвай ми тук има доста хора които разбират материята и помагат , не като теб да ходиш да се хвалиш (сигурно е умряла циганката дето те хвали ). Като си толкова отворен кво висиш тук , разбрахме че си най най , излез , сбий се някой и така , какво само сереш лайна . Да и аз имах малък проблем с моята камина но точно за 5 минути чух се с инсталатора , обясни ми човека какво да направя и така , така че бъди малко по -смирен и си наглеждай неблаговерната , няма нужда тук да си избиваш комплексите !
В голяма грешка си!
Гледай си каминката и не се бутай в материя, дето ти е непозната!
Нито си ми на образование, нито на практиката в Дойчланд, нито на работа в България , дето котела, на който работя е по-висок от сградата, в която живееш!
Така, че се успокой и не коментирай гьотаре!
Виж сега какво ще ти кажа не си ти човека дето ще ми казва какво и как да правя , а относно това за което пак се изтъкваш , жив Бай Ганьо си си , това да ти кажа аз , нито ме познаваш нито нищо за да се правиш на голям , РАЗБРА ЛИ МЕ ГАНЬО !
Gustoraveli - специалист
пон дек 28, 2020 2:16 pmmajo79 написа:
пон дек 28, 2020 1:59 pmmajo79 написа:

А бе пич на теб какъв ти е проблема , жена ти не ти дава , или си я хванал с друг , щото ти гледам простотиите и се чудя толкова ли нямаш друга работа , ами само хейтиш и нападаш другите тук . Аз пък да ти кажа съм супер доволен от камината, купих я лятото първи сезон ми е , и повярвай ми тук има доста хора които разбират материята и помагат , не като теб да ходиш да се хвалиш (сигурно е умряла циганката дето те хвали ). Като си толкова отворен кво висиш тук , разбрахме че си най най , излез , сбий се някой и така , какво само сереш лайна . Да и аз имах малък проблем с моята камина но точно за 5 минути чух се с инсталатора , обясни ми човека какво да направя и така , така че бъди малко по -смирен и си наглеждай неблаговерната , няма нужда тук да си избиваш комплексите !
В голяма грешка си!
Нито си ми на образование, нито на практиката в Дойчланд, нито на работа в България , дето котела, на който работя е по-висок от сградата, в която живееш!
Виж сега какво ще ти кажа не си ти човека дето ще ми казва какво и как да правя , а относно това за което пак се изтъкваш , жив Бай Ганьо си си , това да ти кажа аз , нито ме познаваш нито нищо за да се правиш на голям , РАЗБРА ЛИ МЕ ГАНЬО !
Успокой се, не ти прилича на годините!
С обиди всеки може да се доказва!
Бъди сигурен, че затова, което пиша съм сигурен!
Имам практика с ОИ, работил съм с промишлени котли и в момента съм на парогенератори.
Така, че уважавай събеседника си!
Не е нужно да се правиш на мъж, защото може научиш много неща от човек, по-който плюеш.
Защо така ме обиждаш и нападаш?
Последна промяна от Gustoraveli на пон дек 28, 2020 2:41 pm, променено общо 1 път.
majo79 - напреднал
пон дек 28, 2020 2:29 pmGustoraveli написа:

В голяма грешка си!
Виж сега спокоен съм като смъртта , не виждам защо се засягаш и обиждаш , не съм целял това , ако е така , извинявам се .Но ти за да ми се изтъкваш че си бил в Германия и еди къде си , изобщо не ти личи да си възприел техните маниери , и само за протокола , понеже ти опита да ме изкараш едва ли не някой как да се изразя , понеже гледам че си доста обидчив , и аз работя с машини и за разлика от теб настройвам и координирам 38 машини съвсем сам , и като тръгна да променям някакви настройки , съм с ясното съзнание какво правя , защо го правя и какво искам да постигна , надявам се да си ме разбрал , ако не си проблема си е твой , но не виждам да си полезен с нещо освен да плюеш и да се заяждаш с хора , доказали се както тук , така и като инсалатори в практиката си , и още нещо да вмъкна ти се научи да уважаваш хората , и когато видиш че някой разбира нещата повече от теб , бъди така добър и се смири , толкова от мен !

Имам практика с ОИ, работил съм с промишлени котли и в момента съм на парогенератори.
Така, че уважавай събесебника си!
Не е нужно да се правиш на мъж, защото може научиш много неща от човек, по-който плюеш.
Gustoraveli - специалист
пон дек 28, 2020 2:36 pmmajo79 написа:

Виж сега спокоен съм като смъртта , не виждам защо се засягаш и обиждаш , не съм целял това , ако е така , извинявам се .Но ти за да ми се изтъкваш че си бил в Германия и еди къде си , изобщо не ти личи да си възприел техните маниери , и само за протокола , понеже ти опита да ме изкараш едва ли не някой как да се изразя , понеже гледам че си доста обидчив , и аз работя с машини и за разлика от теб настройвам и координирам 38 машини съвсем сам , и като тръгна да променям някакви настройки , съм с ясното съзнание какво правя , защо го правя и какво искам да постигна , надявам се да си ме разбрал , ако не си проблема си е твой , но не виждам да си полезен с нещо освен да плюеш и да се заяждаш с хора , доказали се както тук , така и като инсалатори в практиката си , и още нещо да вмъкна ти се научи да уважаваш хората , и когато видиш че някой разбира нещата повече от теб , бъди така добър и се смири , толкова от мен !

Карай я по- спокойно бе младеж!
Грейко си има фабрични
дефекти, които трябва да отстранят. Излез да работиш на запад и тогава се доказвай!
Нали се сещаш, че аз като почня с обиди..
Ко'ще стане?!
Забравих да питам, освен махленски, друг западен език знаеш ли??
Последна промяна от Gustoraveli на пон дек 28, 2020 3:05 pm, променено общо 1 път.
majo79 - напреднал
пон дек 28, 2020 2:58 pmGustoraveli написа:

Грейко си има фабрични
дефекти, които трябва да отстранят.
Отиде да работиш на запад и тогава се доказвай!
Ко'ще стане?!
Пак нищо не си разбрал , и само да ти кажа че и аз през 2-3 месеца съм я в Германия , я в Италия и много ама много добре знам какво е и там , съгласен съм възможно е да имат дефекти (лично аз от както я ползвам ) не съм попадал на такъв , ама да се ядеш с хората , това не го разбирам , толкова от мен и това е за последно да водя дискусия с теб , пожелавам ти Весело посрещане на новата година !
Gustoraveli - специалист
пон дек 28, 2020 3:03 pmmajo79 написа:
Грейко си има фабрични
Ко'ще стане?!
Пак нищо не си разбрал , и само да ти кажа че и аз през 2-3 месеца съм я в Германия , я в Италия и много ама много добре знам какво е и там , съгласен съм възможно е да имат дефекти (лично аз от както я ползвам ) не съм попадал на такъв , ама да се ядеш с хората , това не го разбирам , толкова от мен и това е за последно да водя дискусия с теб , пожелавам ти Весело посрещане на новата година !
Човек една трета от живота ми е минал в Северен-Рейн Вестфалия.
Живял съм Солинген, работил съм в
Дюселдорф, Кюлн, изработил съм немска пенсия. Семейството ми е в Солинген, плаща 1000€ наем, тока и вода са допълнително.
Така, че не ми обесняваЙ как се работи в Германия, колко трябва да изкарва човек...
Нали се сещаш, че си бос, ама много.
Много обичам индивиди, които са виждали Германия само по телевизията, да ми дават насоки как е там и как се живее!
Ако почна да пиша за налозите, този разбирач не е чувал за тях!
Това, че някой го е изпратил в Германия, не означава, че познава живота и закони в тази държава!
Gustoraveli - специалист
пон дек 28, 2020 3:23 pmGustoraveli написа:
пон дек 28, 2020 3:03 pmmajo79 написа:

Грейко си има фабрични
Ко'ще стане?!
Човек една трета от живота ми е минал в Северен-Рейн Вестфалия.
Живял съм Солинген, работил съм в
Дюселдорф, Кьолн, изработил съм немска пенсия. Семейството ми е в Солинген, плаща 1000€ наем, тока и вода са допълнително.
Така, че не ми обесняваЙ как се работи в Германия, колко трябва да изкарва човек...
Нали се сещаш, че си бос, ама много.
Много обичам индивиди, които са виждали Германия само по телевизията, да ми дават насоки как е там и как се живее!
Ако почна да пиша за налозите, този разбирач не е чувал за тях!
Това, че някой го е изпратил в Германия, не означава, че познава живота и закони в тази държава!
[/quote
Шляпар, в коя част си на Дойчланд?
Ще накарам сина ми да те посрещне, напои нахрани и приюти!
Последна промяна от Gustoraveli на пон дек 28, 2020 3:46 pm, променено общо 1 път.
majo79 - напреднал
пон дек 28, 2020 3:38 pmLazarGanev написа:
Ами - да дойдат танковете..ъъ.. Virtex, че тоя пак се е насрал да спами и хейтва!
Лазар излишно е , после аз обиждам , разбирам че човека има нужда от своите 5 минути слава , и да знаеш ако не е той(СЪЗДАТЕЛЯ) ние за къде сме без него , излишно е просто , може да е живял на края на света , но то се вижда с просто око , че е Ганьо Балкански !😃😃😃😃😃 :rolleyes:
Gustoraveli - специалист
пон дек 28, 2020 3:43 pmmajo79 написа:
Ами - да дойдат танковете..ъъ.. Virtex, че тоя пак се е насрал да спами и хейтва!
Лазар излишно е , после аз обиждам , разбирам че човека има нужда от своите 5 минути слава , и да знаеш ако не е той(СЪЗДАТЕЛЯ) ние за къде сме без него , излишно е просто , може да е живял на края на света , но то се вижда с просто око , че е Ганьо Балкански !😃😃😃😃😃 :rolleyes:
Не ми викай Ганьо!
Кажи къде ходиш на специализация в Германия?
Ще изпратя синовете ми да те приютят и нахранят!
Малкият е шампион на република България по муай-тай за юноши
majo79 - напреднал
пон дек 28, 2020 3:55 pmGustoraveli написа:
пон дек 28, 2020 3:43 pmmajo79 написа:
Не ми викай Ганьо!
Кажи къде ходиш на специализация Германия?
Ще изпратя синовете ми да те приютят и нахранят!
Малкият е шампион на република България по муай-тай за юноши
Няма нужда , и не желая повече изобщо да се разправям с теб , както са казали хората с лош човек можеш да се разбереш , п....т никога !😝😝
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "заяждане от Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: