• 1
  • 2
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
nikolson - майстор
Бря, не знам кой изплиска сега легена, ама явно си се заел.
съб май 31, 2025 7:24 amnikolson написа:
Бря, не знам кой изплиска сега легена, ама явно си се заел.
Ето, върнахме се баш на темата- стана взривоопасно, хахааа!!!
silent - майстор
пет май 30, 2025 10:01 amТрифон П.Трифонов написа:
Пропан-бутан- 11950 kcal/kg = 13.8978кW срещу около 3.30лв, което е 0.23744765358лв.

Посочваш изгодна цена без акциз, но колко са дето могат да зареждат така?
Аз посочвам масовия магазин и цената там.
Моя "проблем" съм си решил със закупуването на бутилка сертифицирана за зареждане от газ колонка. В момента наше село продава на 1.07лв. с акциз, ДДС, ООД, ОДЗ и пр.
Така цената идва на 1.95лв/кг. или скидка 41%.
Аз без сертифицирана бутилка с подкуп от 2лв си я пълня на колонка и ще кажа на онея с кантара ...да ви е_а цялата рода мама ви мръсна циганска мошеническа...тези 10лв от горе за лекарства да ги дадете без време в гроба да ви вкарат...
Инак ползвам газ основно за бойлер . Предимствата са ясни, вода веднага и без ограничения. Една бутилка газ 10кг.стига за 30-40дни. Имам и готварска печка на газ но там готви тъщата когато идва и е алтернатива опция. Основно готвим на ток. Честно казно за някакви дребни пари разлика не си струват сметките. Единствено с тези 25лв на месец за топла вода не ми излизат сметките за еко слънчева система в разните вариянти за топла вода и понеже не съм зелен п_д_л карам на фосилно гориво.
Баш Майсторо - специалист
пет май 30, 2025 11:22 pmchapara написа:
пет май 30, 2025 9:55 pmБаш Майсторо написа:
Ебахте майката и на тая тема да си мерите пишките :drinkers:
Хубаво е да знеш хората с които имаш работа, тия😁 с голямите люти чушки, които не де сещат къде се намират, къде трябва да спрат и с кого правят диалог, от никого не поискан и не удобрен!!
Не разбрах какво искаш да ми кажеш, никога не съм подвеждал хората, и най важното никой не каза как се пърли прасе на ток?
LazarGanev - "Велик майстор"
съб май 31, 2025 6:54 pmБаш Майсторо написа:
и най важното никой не каза как се пърли прасе на ток?
С пистолет за горещ въздух, как :-D
Николов Н. - специалист
Пистолета ще е слаб. Пени "АК 47" за горещ въздух ще трябва. :?
  • 1
  • 2

Тема "spam Опасност от редуцир вентил на газова бутилка!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: