• 1
  • 2
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
nikolson - майстор
Гледам, от вентил стигнахте до същността на темата - варенето на ракия.

В училище учителката предава урок за асоциативното сравнението. Накрая, за да разбере, дали децата са разбрали урока, пита:
- Ученици, кой ще ми даде пример за асоциация с думата дини.
Иванчо вдигнал ръка и понеже другите се свивали, учителката казала:
- Кажи Иванчо.
- Другарко, когато чуя думата дини, си мисля за цици.
Този път учителката решила да не се поддава на провокацията, затова решила да надвие Иванчо.
- Какво? Как може дини да се асоциира с това?
- Ами цици като дини.
Тя решила да не се предава и задала втори въпрос:
- Сега някой ще ми даде ли пример с думата маслини.
Отново само Иванчо вдигнал ръка. Учителката решила да провери и отново вдигнала Иванчо.
- Ами, другарко, думата маслини аз я асоциирам с цици.
- Ама как с маслини, какво общо може да имат?
- Е, цици като дини, зърна като маслини.
Учителката, с леко раздразнение задала следващия въпрос:
- Добре, тогава дай пример с думата, ъ-ъ-ъ, часовник.
Иванчо веднага отговорил:
- Цици.
Тук учителката ехидно попитала:
- Ще обясниш ли, какво е общото?
- Разбира се. Цици като дини, зърна като маслини и аз между тях като часовник "тц-тц-тц-тц"
chapara - майстор
пет май 30, 2025 4:21 pmnikolson написа:
Гледам, от вентил стигнахте до същността на темата - варенето на ракия...........

Цици като дини, зърна като маслини и аз между тях като часовник "тц-тц-тц-тц"
А ти защо не отиде да си пуснеш циците, уф, вица, в темата за вицове? Като не ти харесва темат, вземи дистанционното и натисни Мутето. Аз така правя. Ракията пак има нещо с темата, отправна точка, но циците :? [-X
пет май 30, 2025 4:21 pmnikolson написа:
Гледам, от вентил...
Айде, и на тоя му опущи вентилот!
Баш Майсторо - специалист
Ебахте майката и на тая тема да си мерите пишките :-D . Супер си е пропан бутана, стават най-хубавите пържени яйца особенно ако са домашни! Най - ме кефи като пърля прасето с газовата горелка, едно време със слама, а после и с бенДЗГиновите лампи ми се ебаваше майката, та газта си е кеф не само парите са важни! :wink: Така хубаво и лесно се почиства и равномерно се препича кожичката да си ебе майката! Да в някои краища ги дерът , ама аз предпочитам сланината с кожата, мина времето да ходим със свински цървули! Ако някой е пърлил Прасе на ток да ми каже как става, лично ще го почерпя! :?
Да живеем докато можем, както трябва и да е лесно, сега кво има да живееш всичко има другото е ала бала, само Здраве да има! :drinkers:
nikolson - майстор
Едно време, когато се прибирахме рано, имаше един моабет по кръчмите, "ние не пикаем във вашите пепелници, затова, моля, не хвърляйте фасове в нашите писоари".
chapara - майстор
пет май 30, 2025 9:55 pmБаш Майсторо написа:
Ебахте майката и на тая тема да си мерите пишките :drinkers:
Хубаво е да знеш хората с които имаш работа, тия😁 с голямите люти чушки, които не де сещат къде се намират, къде трябва да спрат и с кого правят диалог, от никого не поискан и не удобрен!!
hidrazin - майстор
"ние не пикаем във вашите пепелници, затова, моля, не хвърляйте фасове в нашите писоари"
Никога не е имало такъв моабет. Това е цитат от Кърт Вонегът.
Ама той е написал и следното:
"Щом някоя страна загуби свободата си, Съединените щати веднага ще довтасат да и я възвърнат." ... :lol:
:partyman:
chapara - майстор
пет май 30, 2025 10:28 pmnikolson написа:
Едно време, когато се прибирахме рано, имаше един моабет по кръчмите, "ние не пикаем във вашите пепелници, затова, моля, не хвърляйте фасове в нашите писоари".
Ти май много си пообиколил😁
То и аз също де, ама такива лафове от селски вечеринки по центъра на София никога не са били възможни, сещаш се защо?
nikolson - майстор
пет май 30, 2025 11:27 pmchapara написа:
То и аз също де, ама такива лафове от селски вечеринки по центъра на София никога не са били възможни, сещаш се защо?
Както разбираш от специалистите, по селските вечеринки сме се стреляли с цитати от Курт Вонегът.
chapara - майстор
съб май 31, 2025 12:08 amnikolson написа:
пет май 30, 2025 11:27 pmchapara написа:
Както разбираш от специалистите, по селските вечеринки сме се стреляли с цитати от Курт Вонегът.
И кво, не ми се отваряй точно на мен. Защо вечно трябва да ви се набиват чивиите, за да не изллискаш коритото?

Като не ти харесвам , разкарай се!!
Ако ще се опиташ с наклоните, ще те нахраня до.......побъркване, търпя
ви 15год. Край изяохте ми ръкавите, страшна селения! Хайде всеки да скача в гьола си😉
  • 1
  • 2

Тема "spam Опасност от редуцир вентил на газова бутилка!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: