Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
ky-kyy - майстор
пет дек 04, 2020 6:30 pmaddicted написа:

Кому е нужно питам аз...

Казва ли ти някой....а и смее ли човек да пита....
пет дек 04, 2020 6:07 pmmorfei1 написа:
Ква мрежа бре, за къв му е като има мрежа. На батерии може ли да накара 1.2kw пелетна запалка да запали и да ми стане топло или не? Елементарен въпрос, Трифунари?

Някъв проблем ли имаш с ръста ми? Не съм 2м а съм 192см. Теб не те знам как изглеждаш щот по времето коги бяхме "приятели" не знаеше как се ползват новитИ тихнулогиии или умишлено не искаше, кой та знай.... не че ми е зор да тЪ гледам, ма нали уж не си от анонимните.

Да лаеш във форума е едно, ма иначе е по друго.
ср дек 02, 2020 10:30 amsbofirov написа:
Здравейте,
аз съм с горелка на Ерато GP32 IV генерация (1100вата консумация в режим на палене) и се чудех за ЮПС който само да поддържа огъня. Реално не държа да паля на ЮПС.
...
Поздрави
Те това е тренирана памет, която ми помага да свърша определена работа.
Другото е форумно лаене.
Твоите признания за ръст няма да ги търся, щото явно имат отношение към някои липси. За свързаните с това комплекси ти си знаеш.

Печка, разбра ли сега, защо предложеният от теб не става, докато на Техногама да?

Другите, дето с право се питате- "Кому беше нужно?".
Някой оспори мое мнение, придружено с обиди, но с явна липса на знания, в тази област.
Доказах нагледно твърдението си, като след това нещата започнаха да се изкривяват и изопачават. Е, такава е обкръжаващата ни действителност, за съжаление. Лоялност, уважение....термини далеч от този спор.
morfei1 - специалист
А, тъй подвий опашката както обикновено, аз ще си стоя на студено щот горелката ми цял ден не можа да запали с тоя 400W UPS.

Ама не че не може, може ама само като има ток, за съжаление ток нямаше цял ден, но пък имам безполезен скъпоструващ UPS, който е адекватен само когато има ток. Ко ти пука.... ако рече да пали, па мое и да изпука.... :lol:

Ще ми топли котлона Горени за супата :lol:
пет дек 04, 2020 7:24 pmmorfei1 написа:
А, тъй подвий опашката както обикновено, аз ще си стоя на студено щот горелката ми цял ден не можа да запали с тоя 400W UPS.

Ама не че не може, може ама само като има ток, за съжаление ток нямаше цял ден, но пък имам безполезен скъпоструващ UPS, който е адекватен само когато има ток. Ко ти пука.... ако рече да пали, па мое и да изпука.... :lol:

Ще ми топли котлона Горени за супата :lol:
Човека иска устройство, през което да пали, когато има мрежа, а когато няма, само да може да поддържа горенето и помпите.
Не, няма да изпука, щото са го проектирали умни хора. А такъв тест съм къчил преди години.

Цитирах го, макар това да ти боде очите. Жалък, за ръстът си.

В ПК постоянно има въпроси.
https://photos.app.goo.gl/DphXx2Miyr1Gmypk9
Що ли? А ако отговорите са грешни, дали ще продължават?
morfei1 - специалист
Човека няма лошо да си пита и да си иска, ма да му беше предложил и вариант кво да си прави котела ако тръгне да пали с твойта UPS-че. Не го показа може или не реално.

Ква гаранция можеш да му дадеш, че няма да стане беля и че това няма да му се случи/наложи? Никва. :wink: Тества си готварския котлон за 3мин. и реши, че може всичко. Ще влезе някой ще ти прочете компетентното мнение и после ко праим? А да теб тва не те интересува щот питащият не го е написал във въпроса си.
Професионален пожарникар кат тебе, да дава такива съвети.... на мен не ми е сериозно. Производителя бил гарантирал..., те от такива гаранции обикаляте цяла зима да гасите пожари.

Вземеш ли да слагаш спасителният пояс и да ми цитираш постове от преди 2 три страници, ясно ми е на къде вървят нещата.
пет дек 04, 2020 7:52 pmmorfei1 написа:
Човека няма лошо да си пита и да си иска, ма да му беше предложил и вариант кво да си прави котела ако тръгне да пали с твойта UPS-че. Не го показа може или не реално.

Ква гаранция можеш да му дадеш, че няма да стане беля и че това няма да му се случи/наложи? Никва. :wink: Тества си готварския котлон за 3мин. и реши, че може всичко. Ще влезе някой ще ти прочете компетентното мнение и после ко праим? А да теб тва не те интересува щот питащият не го е написал във въпроса си.
Професионален пожарникар кат тебе, да дава такива съвети.... на мен не ми е сериозно. Производителя бил гарантирал..., те от такива гаранции обикаляте цяла зима да гасите пожари.

Вземеш ли да слагаш спасителният пояс и да ми цитираш постове от преди 2 три страници, ясно ми е на къде вървят нещата.
Разликата, между теб и мен, е че Аз съм реален, а ти виртуален.
Просто знам какво се случва когато товарът превишава възможностите. Тествал съм го, мУюо. Всичко тествам на предел, та и отвъд. Когато ми стане скучно, тествам и себе си. За мен е важно обкръжаващата среда да е в норми. Виртуалната може да е сякаква.
pechkata - специалист
пет дек 04, 2020 6:36 pmТрифон П.Трифонов написа:
Печка, разбра ли сега, защо предложеният от теб не става, докато на Техногама да?
Ти си изперкал отвсякъде...
Като не ти е позната тази материя - не дрънкай глупости...
Аре варай от тука ве - пожарникар... :-D
пет дек 04, 2020 8:16 pmpechkata написа:
пет дек 04, 2020 6:36 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ти си изперкал отвсякъде...
Като не ти е позната тази материя - не дрънкай глупости...
Аре варай от тука ве - пожарникар... :-D
Подобно твърдение е глупаво, както и показателно за кОлтурата на изказващият се.
Благодаря ти, Печори!
Попитах, като предполагах, че си осмислил. Жалко!
pechkata - специалист
нед дек 06, 2020 2:37 pmsbofirov написа:
В последните дни прочетох още информация по темата и доста неща ми се изясниха.
Кат ти гледам въпросите май нищо не ти е ясно...
нед дек 06, 2020 8:23 pmpechkata написа:
...
Виждам, че сте активен и наясно по въпросите с резервните захранвания за различни приложения, както и комплексни решения.
Бихте ли ми препоръчали подходящо устройство?
Трябва да се осигури работата на 5 контролера, 5 интелигентни циркулационни помпи, рутер, интелигентен стаен термостат, охранителна система, като последната трябва да храни и пои 2 кучета.
Това само докато ме няма.

Тема "заяждане от Greyko горелка и избор на On-line UPS" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: