пет дек 04, 2020 6:30 pmaddicted написа:
Кому е нужно питам аз...
Казва ли ти някой....а и смее ли човек да пита....
пет дек 04, 2020 6:07 pmmorfei1 написа: Ква мрежа бре, за къв му е като има мрежа. На батерии може ли да накара 1.2kw пелетна запалка да запали и да ми стане топло или не? Елементарен въпрос, Трифунари?
Някъв проблем ли имаш с ръста ми? Не съм 2м а съм 192см. Теб не те знам как изглеждаш щот по времето коги бяхме "приятели" не знаеше как се ползват новитИ тихнулогиии или умишлено не искаше, кой та знай.... не че ми е зор да тЪ гледам, ма нали уж не си от анонимните.
Да лаеш във форума е едно, ма иначе е по друго.
ср дек 02, 2020 10:30 amsbofirov написа: Здравейте,Те това е тренирана памет, която ми помага да свърша определена работа.
аз съм с горелка на Ерато GP32 IV генерация (1100вата консумация в режим на палене) и се чудех за ЮПС който само да поддържа огъня. Реално не държа да паля на ЮПС.
...
Поздрави
пет дек 04, 2020 7:24 pmmorfei1 написа: А, тъй подвий опашката както обикновено, аз ще си стоя на студено щот горелката ми цял ден не можа да запали с тоя 400W UPS.Човека иска устройство, през което да пали, когато има мрежа, а когато няма, само да може да поддържа горенето и помпите.
Ама не че не може, може ама само като има ток, за съжаление ток нямаше цял ден, но пък имам безполезен скъпоструващ UPS, който е адекватен само когато има ток. Ко ти пука.... ако рече да пали, па мое и да изпука....
Ще ми топли котлона Горени за супата![]()
пет дек 04, 2020 7:52 pmmorfei1 написа: Човека няма лошо да си пита и да си иска, ма да му беше предложил и вариант кво да си прави котела ако тръгне да пали с твойта UPS-че. Не го показа може или не реално.Разликата, между теб и мен, е че Аз съм реален, а ти виртуален.
Ква гаранция можеш да му дадеш, че няма да стане беля и че това няма да му се случи/наложи? Никва.Тества си готварския котлон за 3мин. и реши, че може всичко. Ще влезе някой ще ти прочете компетентното мнение и после ко праим? А да теб тва не те интересува щот питащият не го е написал във въпроса си.
Професионален пожарникар кат тебе, да дава такива съвети.... на мен не ми е сериозно. Производителя бил гарантирал..., те от такива гаранции обикаляте цяла зима да гасите пожари.
Вземеш ли да слагаш спасителният пояс и да ми цитираш постове от преди 2 три страници, ясно ми е на къде вървят нещата.
пет дек 04, 2020 6:36 pmТрифон П.Трифонов написа: Печка, разбра ли сега, защо предложеният от теб не става, докато на Техногама да?Ти си изперкал отвсякъде...
пет дек 04, 2020 8:16 pmpechkata написа:Подобно твърдение е глупаво, както и показателно за кОлтурата на изказващият се.пет дек 04, 2020 6:36 pmТрифон П.Трифонов написа: Печка, разбра ли сега, защо предложеният от теб не става, докато на Техногама да?Ти си изперкал отвсякъде...
Като не ти е позната тази материя - не дрънкай глупости...
Аре варай от тука ве - пожарникар...![]()
нед дек 06, 2020 8:23 pmpechkata написа: ...Виждам, че сте активен и наясно по въпросите с резервните захранвания за различни приложения, както и комплексни решения.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: