Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
пет дек 04, 2020 12:14 pmmorfei1 написа:
Нищо не ти се е получило, голерката все още не е запалила и човека мръзне.
Явно 3 минути са ти малко, та си просиш още 5.
Човекът вече знае, това беше важното, а ти си

Доказах, хората видяха, пояздих те, имаш право да пишеш каквото си искаш.

За пореден път този UPS се доказва, макар, че го замених с по скъп. мислех да го продам, но размислих. Ще седи, не съм опрял до няколко лева.

Горелката на колегата ще запали през това устройство, винаги когато има мрежа. На акумулатори няма шанс.

Къде да заповядам? Събирам се само с приятели.
morfei1 - специалист
Първо видях две клипчета с продължителност 1мин. което по твоята математика може и да е 3мин, но по моята не е.

Второ, този тип котлони нагряват, когато има нещо върху тях иначе бърже, бърже изключват. Не ми става ясно от клипчето, кво точно правиш, освен че филосовстваш по мой адрес, но аз не видях неперкъснат товар от 1,2kw за поне 5мин. колкото трае едно запалване, та да приема, че може би има шанс да се справи. Лятото имах щастието да ремонтирам моят котлон, ти отварял ли си такъв за да видиш кво има в него :-D ?

Горелката ми все още не е запалила и взе да ми става студено.....

Ела ще те закарам до конната база да пояздиш малко, гледам ти е мерак. :lol:
Последна промяна от morfei1 на пет дек 04, 2020 12:47 pm, променено общо 1 път.
пет дек 04, 2020 12:43 pmmorfei1 написа:
Първо видях две клипчета с продължителност 1мин. което по твоята математика може и да е 3мин, но по моята не е.

Второ, този тип котлони нагряват, когато има нещо върху тях иначе бърже, бърже изключват. Не ми става ясно от клипчето, кво точно правиш, освен че филосовстваш по мой адрес, но аз не видях товар от 1,2kw за поне 5мин. колкото трае едно запалване, та да приема, че може би има шанс да се справи. Лятото имах щастието да ремонтирам моят котлон, ти отварял ли си такъв за да видиш кво има в него :-D ?

Горелката ми все още не е запалила и взе да ми става студено.....

Ела ще те закарам до конната база да пояздиш малко, гледам ти е мерак. :lol:
Вече яздих.
https://photos.app.goo.gl/eAxBgGLc79MPQe7r5
Но щом 3 минути не ти стигат...
Колко съм снимал няма значение, часовникът на уредчето е вярно, а "товарът" (това е мощност) се вижда.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пет дек 04, 2020 12:49 pm, променено общо 1 път.
morfei1 - специалист
Начи като си толкова сигурен що не го остави 5 минути или 10, къв е проблема нали е ОК, шубе ли те хвана?

Човека как да е спокоен като около котела ще има 5-6 тона пелети, ами ако се запали, ма не на първия път ми на 5тия? Ти ли ще ходиш да му гасиш къщата?
Последна промяна от morfei1 на пет дек 04, 2020 12:51 pm, променено общо 1 път.
пет дек 04, 2020 12:49 pmmorfei1 написа:
Начи като си толкова сигурен що не го остави 5 минути или 10, къв е проблема нали е ОК, шубе ли те хвана?

Човека как да е спокоен като около котела ще има 5-6 тона пелети, ами ако се запали? Ти ли ще ходиш да му гасиш къщата?
Бля-бля. Не са мъже тия, които не могат да губят. Запалката нека си грее, ако ще и цяла зима. Устройството е направено безопасно, но за това мисли производител.
За гасене не говори, че по добре да не ходя никъде и да ми плащаш заплатата!
morfei1 - специалист
пет дек 04, 2020 12:50 pmТрифон П.Трифонов написа:
Бля-бля. Не са мъже тия, които не могат да губят.
Пак си ревал на лични съобщения, мъжленце :lol:
пет дек 04, 2020 3:28 pmmorfei1 написа:
пет дек 04, 2020 12:50 pmТрифон П.Трифонов написа:
Бля-бля. Не са мъже тия, които не могат да губят.
Пак си ревал на лични съобщения, мъжленце :lol:
Ко? На ЛС само помагам, оти много се изучихте, се седнале, та мазоле фанале.

Познай, че не мога да се сетя къде!
Ще работи, "пичаго" УПСът к 1200ватова запалка, когато има мрежа, колкото и да ти е трън в....
Ако не работи, Аз ще му го платя.

Последното ме подсеща за нови тестове, в тази посока, но Форумът загуби, заради двуметровият "мъжага" Морфей.
morfei1 - специалист
Ква мрежа бре, за къв му е като има мрежа. На батерии може ли да накара 1.2kw пелетна запалка да запали и да ми стане топло или не? Елементарен въпрос, Трифунари?

Някъв проблем ли имаш с ръста ми? Не съм 2м а съм 192см. Теб не те знам как изглеждаш щот по времето коги бяхме "приятели" не знаеше как се ползват новитИ тихнулогиии или умишлено не искаше, кой та знай.... не че ми е зор да тЪ гледам, ма нали уж не си от анонимните.

Да лаеш във форума е едно, ма иначе е по друго.
ky-kyy - майстор
На тва му се вика - вътрешнофорумна, пелетномафиотска война :supz:
Знаех си аз, че до там ще стигнете :rolleyes:
addicted - специалист
пет дек 04, 2020 6:13 pmky-kyy написа:
На тва му се вика - вътрешнофорумна, пелетномафиотска война :supz:
Знаех си аз, че до там ще стигнете :rolleyes:
Кому е нужно питам аз...

Тема "заяждане от Greyko горелка и избор на On-line UPS" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: