Недей я мисли толкова....то до 6 месеца, онва джудже, може да натисне копчето и газа да е най-малкия проблем 

нед апр 17, 2022 1:22 pmky-kyy написа: .......... онва джудже, може да натисне копчето и газа да е най-малкия проблемНали водим цивилизован диалог без обиди. То и аз не съм доволен от оня набор, дето се здрависва с въздуха и 10 секунди се чуди къде се намира на трибуната, но си мълча. Искаш ли видео?![]()
нед апр 17, 2022 2:20 pminfomar написа:О, извинявай....нямах си и на представа, че си "онова джудже.....Повече няма да те обиждам, даже, за да не объркам нещо, мисля въобще да не те отразявам
Нали водим цивилизован диалог без обиди. То и аз не съм доволен от оня набор, дето се здрависва с въздуха и 10 секунди се чуди къде се намира на трибуната, но си мълча. Искаш ли видео?
нед апр 17, 2022 5:32 pmESPACE написа: За мен цената на газта и другите цени не са ми пръв приоритет. Виж, ядрения му шантаж, агресорската му политика и убийствата на цивилни е. Знаеш много добре за кого говоря. Байдън може и да е изкукал но не е диктатор. И няма да те приберат в полицията ако застанеш пред Белия дом с плакат "NO WAR"Ти това сериозно ли го мислиш? Оле, оле, оле!!!!!!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: