Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
ky-kyy - майстор
Недей я мисли толкова....то до 6 месеца, онва джудже, може да натисне копчето и газа да е най-малкия проблем :)
infomar
нед апр 17, 2022 1:22 pmky-kyy написа:
.......... онва джудже, може да натисне копчето и газа да е най-малкия проблем :)
Нали водим цивилизован диалог без обиди. То и аз не съм доволен от оня набор, дето се здрависва с въздуха и 10 секунди се чуди къде се намира на трибуната, но си мълча. Искаш ли видео?
ky-kyy - майстор
нед апр 17, 2022 2:20 pminfomar написа:

Нали водим цивилизован диалог без обиди. То и аз не съм доволен от оня набор, дето се здрависва с въздуха и 10 секунди се чуди къде се намира на трибуната, но си мълча. Искаш ли видео?
О, извинявай....нямах си и на представа, че си "онова джудже.....Повече няма да те обиждам, даже, за да не объркам нещо, мисля въобще да не те отразявам :)
ESPACE - майстор
Ама че работа, даже и се обиждат ако не споменеш изкукалия диктатор с уважение. Нещата са трагични в тази територия. :?
infomar
Наистина е изкукал, ама а дано ни внесе газ с по-ниска цена от гадната руска газ.
Русия между другото намали на половина прекарваната газ през Укропия. Предполагам скоро напълно ще я спре, защото все пак трябва да отговори на нежеланието да се заплаща в рубли това което се закупува.

ESPACE - майстор
За мен цената на газта и другите цени не са ми пръв приоритет. Виж, ядрения му шантаж, агресорската му политика и убийствата на цивилни е. Знаеш много добре за кого говоря. Байдън може и да е изкукал но не е диктатор. И няма да те приберат в полицията ако застанеш пред Белия дом с плакат "NO WAR"
Christo - майстор
нед апр 17, 2022 5:32 pmESPACE написа:
За мен цената на газта и другите цени не са ми пръв приоритет. Виж, ядрения му шантаж, агресорската му политика и убийствата на цивилни е. Знаеш много добре за кого говоря. Байдън може и да е изкукал но не е диктатор. И няма да те приберат в полицията ако застанеш пред Белия дом с плакат "NO WAR"
Ти това сериозно ли го мислиш? Оле, оле, оле!!!!!!
ESPACE - майстор
Абсолютно сериозно
6osi6 - майстор
Цената на газа ще се стабилизира когато Зеленски разкара Путин от Украйна, вкл. от Крим и Донбас. Днес има пробив при Мариупол. Очакват се доставки в града на тежко въоръжение и британски противокорабни ракети Харпун.
krasi92 - майстор
Едва ли ако швабите с най силната икономика страдат ще страдат сами. Ще извадят някакво предписание да страдаме с тях. Евросъюз бате. Трябва да сме солидарни.

Тема "политика от темата за газта" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: