• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Аз, като кучето, на скара съм се учила от старите панаирджийски майстори. Силна скара, силен огън и всичко зависи от човешкия фактор.
Затова си купих лидълския валандър, харесва ми идеята :-) По периферията е по-хладно, соковете се събират в центъра... Имам свестен, направо профи газов котлон...
torbalan - Дървен философ
нед май 25, 2025 7:03 amDjack написа:
...С оребрения тиган, винаги става нещо между пържене и печене, особенно, ако си хвърлил връз него нещо по-блажничко. :partyman:
Аз дори добавям малко мазнина, преди да сложа това, което ще пека.
  • 1
  • 2

Тема "препоръки за скара" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: