Здравейте, незнам дали е тук мястото за питането ми? Ако модераторите преценят, нека преместят темата на нужното място!
Правя ремонт на кухнята, в обикновен панелен блок - гр. София.
Идеята ни е да поставим на мястото на старата фазерна врата, нова интериорна такава - НО! Удряме на камък. Желанието ни е да намерим фирма, която да направи, "Летящата интериорна врата" за панелката тип "Marine" - нещо такова:

Нещо подобно!
...но да е с едно прозорче!
Проблема е, че фирмата която питах ми обяви цена за механизма около 300 лева?!?!?! WTF?
Механизмът за отваряне е такъв:

А гледам, че нормална панта, за такъв тип врата, която е този модел:

..е около 30 лева бройката!
Ето информация тук: http://neoform.bg/bg/product-view/110/1970.html
Въпросът ми е! Може ли някой да сподели опит или, да даде предложение, за читава фирма в гр. София, която може да дойде на място, да вземе размери и, да ми направи такъв тип врата, не за 700 лева а, за нормална сума колкото си е реално цената на матерялите + труд и съответно не изтискваща печалба на безумна цена!?
Никак не ми се вярва, че една панта за врата, която струва около 200-300 лева с монтажа може да стане + 300 лева за пантите!
За мен е безумно!
Благодаря предварително на отзовалите се!
Правя ремонт на кухнята, в обикновен панелен блок - гр. София.
Идеята ни е да поставим на мястото на старата фазерна врата, нова интериорна такава - НО! Удряме на камък. Желанието ни е да намерим фирма, която да направи, "Летящата интериорна врата" за панелката тип "Marine" - нещо такова:

Нещо подобно!

...но да е с едно прозорче!
Проблема е, че фирмата която питах ми обяви цена за механизма около 300 лева?!?!?! WTF?

Механизмът за отваряне е такъв:

А гледам, че нормална панта, за такъв тип врата, която е този модел:

..е около 30 лева бройката!
Ето информация тук: http://neoform.bg/bg/product-view/110/1970.html
Въпросът ми е! Може ли някой да сподели опит или, да даде предложение, за читава фирма в гр. София, която може да дойде на място, да вземе размери и, да ми направи такъв тип врата, не за 700 лева а, за нормална сума колкото си е реално цената на матерялите + труд и съответно не изтискваща печалба на безумна цена!?
Никак не ми се вярва, че една панта за врата, която струва около 200-300 лева с монтажа може да стане + 300 лева за пантите!
За мен е безумно!
Благодаря предварително на отзовалите се!