Е то и да не е алуминии канта кото се опържи един път на отворена вратичка ,ще почне да внимава.
Мечтата на всяка домакиня
svetliopi44
- Чирак...
41 мнения в "алуминиев кант вратички и ъгли на гърба ?"
Liubo3
- специалист
Споделям мнението на Solo5.Може да изглежда много добре но може и да е по зле от кич даже.Всичко зависи от проекта най вече....съвета ми е този който ще ти прави кухнята да ти направи визуализация която малко от малко ще ти даде представа за крайната визия на композицията.
Инъче относно комфорт ще подскажа че алуминия се драска и по ръбовете между него и пдч-то се събира мръсотия във времето.Изисква по сериозна доддръжка.Ето и едно JPG....на мен ми харесва
Инъче относно комфорт ще подскажа че алуминия се драска и по ръбовете между него и пдч-то се събира мръсотия във времето.Изисква по сериозна доддръжка.Ето и едно JPG....на мен ми харесва
Прикачен файл
30.jpg (191.23 KиБ) Видяна 6534 пъти
estorm
- специалист
Тази снимка много ми помогна . Освен визията на канта и с този трегер там , че и аз освен комина имам такъв и се чудех как да го вкарам в плана.
А каква е максимално допустимата височина на долния плот ? Моя сега е на 90см от земята но крачетата са толкова кñси / 7см/ че не мога да пъхна рñка отдолу. Не е късно да ги сменя .
А каква е максимално допустимата височина на долния плот ? Моя сега е на 90см от земята но крачетата са толкова кñси / 7см/ че не мога да пъхна рñка отдолу. Не е късно да ги сменя .
rum_sz
- специалист
Още един модел
Прикачен файл
Аз ползвах този модел профил.Но цветът е твое решение.
215[2].jpg (4.28 KиБ) Видяна 6416 пъти
Прикачен файл
Може и с mdf профил, получава се това хем по лесно и не толкова скъпо.
20_158[1].jpg (76.14 KиБ) Видяна 6416 пъти
Прикачен файл
1.jpg (45.54 KиБ) Видяна 6416 пъти
Liubo3
- специалист
estorm написа:Тази снимка много ми помогна . Освен визията на канта и с този трегер там , че и аз освен комина имам такъв и се чудех как да го вкарам в плана.Правя цокъла 100мм висок, но общата височина на долните шкафове я запазвам на 900мм със плота.Някой пускат цокъл 150мм но за мен е само загуба на място от шкафовете които така и така все не достигат.Сложи крачета с височина 100мм, ако не ти е прекалено високо шкафа ще е висок 930мм.
estorm
- специалист
Ами защо изобщо продават тогава тия 7см крачета като се регулират само до 9см Идеята ми бе да печеля място но сега май нямам избор и отивам към варианта плот на 93 което означава че и гърба трябва да намаля за да не отидат тогава горните шкафчета твърде високо . Разстояние от 60см помежду им добре ли е ? Горните са високи 70. 93+60+70= 223см . Това съотношение добро ли е ?
МДФ канта от снимката не го намирам за да преценя лично, но мисля че онзи алуминиевия с пластмасовите ъгли ще ми свърши работа. Някои слагал ли е такъв ?
МДФ канта от снимката не го намирам за да преценя лично, но мисля че онзи алуминиевия с пластмасовите ъгли ще ми свърши работа. Някои слагал ли е такъв ?
Тема "алуминиев кант вратички и ъгли на гърба ?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература