Смени зегето или задкормилното му устройство.
Ама игра за един отвор дето няма се вижда.

ZEDYCUS написа:Смени зегето или задкормилното му устройство.Този отвор ако бях действал директно със зегето, то трябваше да се осланям на случайността и късмета. При рязането ако се бе отчупила по голяма шупла от 7-8мм няма да се скрие с "берта" и тогава какво правим. Ако е за клиент, то го "маскираме" с малко силикон и готово. В моя случая непрекъснато очите ще са ми там. И ще си кажа, ми да ще дам още 140лв за нов плот![]()
ZEDYCUS написа:Илия ти е отговорил за Р-ра. За зъбите ако режеш с нормално ножче е възможно при некачествено залепено ламинирано покритие (евтин плот) да се откърши голямо парче и да не може да го скрие берта на мивката. Затуй с "гейското" ножче най добре .....Гаранция франция и като се работи с "гейското"....
ZEDYCUS написа:......За кръгла мивка или такава като елипса шаблони за ръчната фреза ли ще масториш или ще оформяш с "цинкуляра"Правих кръгли отвори за аспирацията на ръка с фрезата. Резултатът /визията/ е по-добър отколкото ако се ползва зеге!
ZEDYCUS написа:Вместо да мъкнеш всички тези инструменти, дай плота да резнат отвора на ЦНЦ машина и без туй клиента си плаща.Нали не мислиш че мъкна пендулата за да режа плотове![]()
Прасчо, от един монтаж на мивка стана касапин, ми се струва.![]()
За кръгла мивка или такава като елипса шаблони за ръчната фреза ли ще масториш или ще оформяш с "цинкуляра"
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: