За дръжките мисля ,че грешиш.Някои от лицата са врати в моята кухня,както и на хладилника и на големия шкаф до него.Няма никакъв проблем с отварянето,дори и от хора,които не знаят 
Днес ни докараха миялната и котлоните. Разглеждахме сега книжки и чудесии..хиляда изисквания. Оказва се, че наистина ще се наложи да вдигнем цокъла под миялната и изобщо навсякъде на 100 мм. Това не е супер страшно, освен, че ни яде пространство от шкафовете, които са така или иначе малко в нашето малко жилще. По- проблемно за мен е това, че трябва цокълът да е доста навътре и да не е наравно с всички други цокли, проблем, който се явява при пералняа. Трябва да направим по-точни сметки, за да кажа точно, но но тази стена, която са ни направили зад шкафовете смятаме да я избием зад хладилника и пералнята и те да отидат по-назад, но заради миялната и нейният цокъл
Мислим си дали не можем да дръпне малко цокълът на миялната по-напред, да не е захванат за самата миялна, а за страниците, като разбирасе внимаваме вратата да се отваря. Освен това има и друг момент, че миялната и пералнята трябва да се изравнят по височина. Това ще стане с крачетата разбира се, но това ако не се лъжа ще ни качи още цокъла.
И друг въпрос....на какво ляга плота над миялната реално, че не мога да схвана...не трябва ли страниците на миялната да са по-високи.
Леле ужас затрупах ви с въпроси, но вече луднах от кое да започна и на къде да вървя. Май миялната се оказва най-проблемна и трябва да се почне от нея, да се сравнява с пералнята и да се мисли за стената отзад. Правилно ли мисля ,че от това трябва да се започне в цялата ни кухня?
Help....................
Да не говорим, че в книжката за котлоните пише, че не трябва да се монтират до пералня или миялна, защото влагата разваля електронните схеми, а нашите котлони са отдясно на миялната и не виждам къде другаде могат да са....