• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
беба написа:
Абе по разбиращите, така като я гледате колко може да струва тази кухня? Имам предвид шкафовете и плота, ПДЧ ако е. И друго да питам, къде във форума мога да питам за майстор в пловдив, който да ми даде оферта и евентоално да я направи ако ни устройва цената? Нещо взех да се отчайвам и все си мисля че сами надали ще се справим :? Или поне размерите за разкроя да ни изчисли, това най- ме притеснява нещо да се обърка и.........щ есе гръмна. Да не стане уж за по евтино по скъпо да дойде. На нас ни искат висока цена според мен, няма да я пиша сега за да не влиая, иска ми се просто някой който е правил кухни да каже горе долу.
За да се даде оферта трябва да се знае какъв е материала, обкова защото има неща по 1 лв и по 5 лв.
беба - специалист
еееееееееее токлова писах и тъпия нет запецна и ме се изтри :x
беба - специалист
Ох събота инеделя обикалях като луда. Купихме плочките за пода в кухнята светло бежово са, за стената не успявам да харесам цвят, искам да са тъмни понеже харесах пясъчното зебрано на егер. И плота се чудя дали да не е тъмен :? Никога не съм виждала на живо тъмен плот. Другата събота ще ходя в Съливър да разгледа плоскостите и да реша окончателно материала. А дръчките ще са чак накрая даже като е монтирана кухнята. ще взеа няколко и ще налагам, за да преценя коя ще е най добре. Трябва да си финализирам идеите понеже инсталациите са готови и ще почват да мажат първо от кунята.
Fortune - специалист
беба написа:
И плота се чудя дали да не е тъмен :? Никога не съм виждала на живо тъмен плот.
Сакън! Моя нали е тъмен - много ми харесва, ама пък трябва все с кърпата за прах да го обикалям!

Ако ще е тъмен поне да е с шарка някаква. На това светло зебрано, което не е с изразени цветово ивици, каквото и да сложиш мисля, че ще му ходи. Дори някаква имитация на напръскан камък. Пък бил той и черен, червен, кафяв....
А! И да не е глац, а матиран, по-малко се драска и замацва.

За стената има едни плочки 10/10 в преливащ беж цвят, на мен лично ми допадат.
shadowman - майстор
Само да спомена, че нашито хора от Кроношпан копираха сиво-бежавото и пясъчно зебрано на Егер, другите не ги запомних. Това го казвам щото ще е по-евтин от егер-а, но и като качество ще е по-лошо. В Съливера има хубави плотове на Егер, но някои са без стенен панел (но като чета ще си с плочки), и друго че Съливера в събота не работи.
беба - специалист
Хм, ми ние само в почивните дни можем да идем да разгледаме.
Кроношпан къде в Пловдив може да се види?
shadowman - майстор
То всички складове почиват в събота.
беба - специалист
Значи мъжа ми трябва да си вземе отпуска за да разгледаме, странно ми е наистина, хората могат основно в почивните дни да си изхарчат парите. Даже не съм предполагала, че е възможно все още някой да си позволи да не работи в събота даже и в неделя :?
Отплеснах се....

А ще върви ли сиво като плот? Това което изглежда като инокс?
shadowman - майстор
Плота се води титанима го 28мм и 38 мм дебел, дебелия е малко по-скъп, но изглежда по добре. Като идете в Съливера ще видите егерските плочи (и много други) с желания цвят, тия нашите още май ги нямат.
Работното време се определя от началника, аз ако мога ще почивам събота и неделя щото доскоро ги работих тия дни и се смачках от работа, а от много работа се става гърбав. По-принцип почиваме събота и неделя, но ако има нещо за довършване или смятане си бачкам без определено време.
Каква ще е мивката?
беба - специалист
Към Тека съм се насочила, с две корита /голямо и малко/ и плот, оцедник май се казва.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "НЯКОЛО ВЪПРОСА ЗА КУХНЯТА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: