беба написа:Абе по разбиращите, така като я гледате колко може да струва тази кухня? Имам предвид шкафовете и плота, ПДЧ ако е. И друго да питам, къде във форума мога да питам за майстор в пловдив, който да ми даде оферта и евентоално да я направи ако ни устройва цената? Нещо взех да се отчайвам и все си мисля че сами надали ще се справимЗа да се даде оферта трябва да се знае какъв е материала, обкова защото има неща по 1 лв и по 5 лв.Или поне размерите за разкроя да ни изчисли, това най- ме притеснява нещо да се обърка и.........щ есе гръмна. Да не стане уж за по евтино по скъпо да дойде. На нас ни искат висока цена според мен, няма да я пиша сега за да не влиая, иска ми се просто някой който е правил кухни да каже горе долу.
Мечтата на всяка домакиня
shadowman
- майстор
77 мнения в "НЯКОЛО ВЪПРОСА ЗА КУХНЯТА"
беба
- специалист
Ох събота инеделя обикалях като луда. Купихме плочките за пода в кухнята светло бежово са, за стената не успявам да харесам цвят, искам да са тъмни понеже харесах пясъчното зебрано на егер. И плота се чудя дали да не е тъмен
Никога не съм виждала на живо тъмен плот. Другата събота ще ходя в Съливър да разгледа плоскостите и да реша окончателно материала. А дръчките ще са чак накрая даже като е монтирана кухнята. ще взеа няколко и ще налагам, за да преценя коя ще е най добре. Трябва да си финализирам идеите понеже инсталациите са готови и ще почват да мажат първо от кунята.
Fortune
- специалист
беба написа: И плота се чудя дали да не е тъменСакън! Моя нали е тъмен - много ми харесва, ама пък трябва все с кърпата за прах да го обикалям!Никога не съм виждала на живо тъмен плот.
Ако ще е тъмен поне да е с шарка някаква. На това светло зебрано, което не е с изразени цветово ивици, каквото и да сложиш мисля, че ще му ходи. Дори някаква имитация на напръскан камък. Пък бил той и черен, червен, кафяв....
А! И да не е глац, а матиран, по-малко се драска и замацва.
За стената има едни плочки 10/10 в преливащ беж цвят, на мен лично ми допадат.
shadowman
- майстор
Само да спомена, че нашито хора от Кроношпан копираха сиво-бежавото и пясъчно зебрано на Егер, другите не ги запомних. Това го казвам щото ще е по-евтин от егер-а, но и като качество ще е по-лошо. В Съливера има хубави плотове на Егер, но някои са без стенен панел (но като чета ще си с плочки), и друго че Съливера в събота не работи.
беба
- специалист
Значи мъжа ми трябва да си вземе отпуска за да разгледаме, странно ми е наистина, хората могат основно в почивните дни да си изхарчат парите. Даже не съм предполагала, че е възможно все още някой да си позволи да не работи в събота даже и в неделя
Отплеснах се....
А ще върви ли сиво като плот? Това което изглежда като инокс?
Отплеснах се....
А ще върви ли сиво като плот? Това което изглежда като инокс?
shadowman
- майстор
Плота се води титанима го 28мм и 38 мм дебел, дебелия е малко по-скъп, но изглежда по добре. Като идете в Съливера ще видите егерските плочи (и много други) с желания цвят, тия нашите още май ги нямат.
Работното време се определя от началника, аз ако мога ще почивам събота и неделя щото доскоро ги работих тия дни и се смачках от работа, а от много работа се става гърбав. По-принцип почиваме събота и неделя, но ако има нещо за довършване или смятане си бачкам без определено време.
Каква ще е мивката?
Работното време се определя от началника, аз ако мога ще почивам събота и неделя щото доскоро ги работих тия дни и се смачках от работа, а от много работа се става гърбав. По-принцип почиваме събота и неделя, но ако има нещо за довършване или смятане си бачкам без определено време.
Каква ще е мивката?
Тема "НЯКОЛО ВЪПРОСА ЗА КУХНЯТА" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература