Преди време усвоих терасата на кухнята, но тъй като терасата на комшиите под мен не е остъклена и изолирана реших да сложа изолация на пода (фибран за под).
тъй като има разлика в нивата между терасата и стаята направих изравнителна замазка около 3см. Ширината на замазката е около 50см навътре в стаята. Предварително бях разкроил парчетата Фибран и днес отидох да ги залепя "набързо". Нооо ... имаше неприятна изненада
самата замазка не беше хванала добре за пода. Чак сега го забелязах, защото бях занемарил ремонта поради липса на свободно време и средства (не живея там където се прави ремонта
) Замазката я правих преди около 5 месеца. Преди това в стаята имаше балатум, който беше лепен. Не вярвам това да е причината, поради която не е хванало на някои места добре
но знам ли
Половината от напарвенот го изкъртих с чук и секач и се отлепи на голяма плоча
Май ще махам и другата част, защото след като положа изолацията ще слога мрежа и ще направя замазка и след това предвиждам гранитогрес да сложа. Но си мисля, че ако не е захванато добре за пода ще има опастност за здравината на плочките
Не знам какво да си мисля вече
Дайте някакви идеи

тъй като има разлика в нивата между терасата и стаята направих изравнителна замазка около 3см. Ширината на замазката е около 50см навътре в стаята. Предварително бях разкроил парчетата Фибран и днес отидох да ги залепя "набързо". Нооо ... имаше неприятна изненада

Половината от напарвенот го изкъртих с чук и секач и се отлепи на голяма плоча

Не знам какво да си мисля вече

Дайте някакви идеи

Последна промяна от solo5 на пон сеп 10, 2007 8:51 pm, променено общо 1 път.