Мечтата на всяка домакиня
Djack - специалист
Здравейте на всички!
Имам нужда от малко (или много) акъл! :)
Трябваше да си сменя аспиратора, уж взех същия модел като стария, но една опция, която ползвам често я няма!
Става въпрос за един бутон, който активира функция отложен стол на аспиратора. Натискаш бутона и аспиратора работи още 10 минути и после си спира сам. Има ли някаква джаджа, която да сложа на захранващия кабел и да я върши тая работа? Мислех си за нещо от рода на стълбищен автомат, но реших първо да питам вас. Разбира се, търсим бюджетен вариант!
Ще се радвам на съвет! :partyman:
hidrazin - майстор
пет сеп 18, 2026 8:23 pmDjack написа:
Има ли някаква джаджа, която да сложа на захранващия кабел и да я върши тая работа?
За да е като хората, няма как да е на захранващия кабел.
(Жокер - ако е на захранващия кабел, то аспиратора НИКОГА няма да работи докато не е натиснат бутона на "джаджата".
Демек ако трябва да използваш аспиратора 1 час, на всеки 10 минути ще трябва да натискаш бутона. :) )

Решението със стълбищен автомат и един бутон е много добро.
Ноооо... е свързано с ОТВАРЯНЕ на аспиратора, промени в него и съответно отпадане на гаранцията.
(То не че в България няма гаранция... Има, докато стане време да си я пискаш. Тогава се оказва че нямаш такава.)
пет сеп 18, 2026 8:23 pmDjack написа:
Разбира се, търсим бюджетен вариант!
Е да де, колкото да мразя ЕЛ МРАК - ТОВА ти е варианта.
Такова имам сложено в подобно приложение (осветление в гараж дълъг 18 метра) и вече над 15 години работи безотказно.
Хубавото му е ниската цена, време до 20 минути (а повечето стълбищни са до 5 минути)... и т.н.т.

Ако решиш да го отваряш, естествено съм насреща за помощ/консултация ... ако са необходими де.
Успех!
:partyman:
P.S. Това дето ти предложи Николов Н. ... просто го пропусни и не го чети.
Горкия, не знам кой го излъга че разбира от електротехника поне на нивото 1-ви курс в СПТУ по ... текстил. :lol:
Николов Н. - специалист
Гугъълски многознайко с едномесечен инсталаторски цензура-с! 18 метров гараж!? Божее,слез си прибери лъжците!
П.С.: Послушай го и после си купи нов аспиратор. :lol:
hidrazin - майстор
пет сеп 18, 2026 10:14 pmНиколов Н. написа:
Гугъълски многознайко с едномесечен инсталаторски цензура-с!
Но не и 100% тотално неграмотен водолаз ... с бордюр на шията. :cool:
То и ще си "отлетиш" скоро, много скоро... Даже се чудя що си още тук... :shock: :lol:
Оня, шефа на "казана с катран" в "ОНЯ СВЯТ" те очаква с нетърпение... :rock:
:partyman:
P.S.
Глупак, по-глупак, най-глупак, ВСЕЛЕНСКИ глупак, ЯСНО е КОЙ... :cool:

Тема "Отложен стоп за аспиратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: