Здравейте на всички, бладарности на модераторите че най сетне ме регистрираха.
Имам следната идея за абсорбатора вкъщи:
Искам да сложа външен мотор на абсорбатора /качен на покрива/, денивелацията е три метра.
Този вариант ми е наложителен защото в кухнята са ми нужни два канала на засмукване, един за плота и един за фурните, /на различни места са/.
Отделно ще избегна и шума от мотора.
обощавам идеята:
външен мотор, турбинен, около 700куб/час; три степени на скороста
клапи за управление на двата въздуховода, контролируеми - за тях имам идея как ще направя
управление чрез сензорни бутони на 12V прав. /налага се зариди факта че всички уреди със такива бутони/
Нужна ми помощ с информация за подходящ вентилатор и за сензорни бутони, примерна схема за упраление на всичко.
предполагам че май не описах всичко подробно , ако трябва ще се допълня
Имам следната идея за абсорбатора вкъщи:
Искам да сложа външен мотор на абсорбатора /качен на покрива/, денивелацията е три метра.
Този вариант ми е наложителен защото в кухнята са ми нужни два канала на засмукване, един за плота и един за фурните, /на различни места са/.
Отделно ще избегна и шума от мотора.
обощавам идеята:
външен мотор, турбинен, около 700куб/час; три степени на скороста
клапи за управление на двата въздуховода, контролируеми - за тях имам идея как ще направя
управление чрез сензорни бутони на 12V прав. /налага се зариди факта че всички уреди със такива бутони/
Нужна ми помощ с информация за подходящ вентилатор и за сензорни бутони, примерна схема за упраление на всичко.
предполагам че май не описах всичко подробно , ако трябва ще се допълня