• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
gtg1977 - специалист
Не той няма толкова мозък.Нали затова ми е сложил такава норма.
ESPACE - майстор
Нормата е в ред но за дизелово Caddy. Толкова ли не можеш да се разбереш с него. Накарай го да покара той колата и да засече.
gtg1977 - специалист
Да ама не.Той си е втълпил,че толкова гори и това.Е може да гори 6.5л. но като нова.
Takezo Sensey - модератор
Има норматривна уредба , в което пише коя кола колко "харчи" .
По нея пишехме пътните листове. :wink:

Две години "яздех" дизелово поло(кади) 1.9 sdi ...средно 7 .
Бензиновото повечко.
gtg1977 написа:
Да ама не.Той си е втълпил,че толкова гори и това.Е може да гори 6.5л. но като нова.
При 90 км. на 5 предавка , празна кола , равен път .... :wink: може и толкоз да е .По католог обаче. :wink:
LZ - специалист
Нормата на тая каруца може да е истина за гориво в Дойчландия. В Булгаристан автаматично прибави поне 2-3 литра отгоре поради "качественото" гориво :evil:
А и каква норма в тия задръствания, където колата седи на място, гори бензин, ама километри - йок
Да за задръстванията нЕмаме равни ...25 км. 70-75 минути. [-(
srceko74 - специалист
,,Не той няма толкова мозък.Нали затова ми е сложил такава норм :mod: да кажа и аз, няма мозък.но може и да чете форуми :axe:
srceko74 написа:
,,Не той няма толкова мозък.Нали затова ми е сложил такава норм :mod: да кажа и аз, няма мозък.но може и да чете форуми :axe:
По скоро така му изнася на шефа - имам си го същия .
Ама т'ва друга бира ..... :evil:
gtg1977 - специалист
При 90км. и то извънградско може и да гори 6.5л.Но аз въртя само градски.Колкото до форума-шефът ми даже незнае за него.Яд ме е,че такива малоумници и тъпанари имат пари,а немогат да си направят елементарна сметка.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Превъртане на километраж но напред" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: