• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
rossi_t - напреднал
Здравейте, бих искала да помоля за съвет как кухнята, която е отделно помещение с размери ориентировъчно 3 м. х 4 м. може да се превърне във функционална кухня-дневна с всички необходими неща- кухненски шкафове, маса за хранене, диван, евентуално бюфет с телевизор.....Ще се радвам на вашите идеи за разположение на мебелите. Ето и снимка от плана на помещението...

Прикачен файл

кухня-дневна.JPG
кухня-дневна.JPG (25.77 KиБ) Видяна 5819 пъти
trevora - специалист
Допълни на скицата ,къде са изводите за В и К ,евентоално комин и т.н и т.н
rossi_t - напреднал
Ето опитах се да ги напиша върху скицата. Дано да е ясно. Също така стената, където е В и К- то в момента е цялата в плочки, но естествено при някакво преустройство могат да се махнат.....

Прикачен файл

кухня-дневна 1.JPG
кухня-дневна 1.JPG (26.33 KиБ) Видяна 5797 пъти
rossi_t - напреднал
Също така се чудех възможно ли е всички кухненски шкафове вкл. и хладилник и печка да бъдат на тази стена, където е ВиК-то, макар че виждате къде е комина и незнам как в такъв случай може да се върже абсорбатора. Ще се радвам на идеи....Благодаря...
sasooooooooo - "специалист"
Малко нескопосано стана.
Телевизора предлагам да е на стойка на стената, примерно 1,8 метра. Кухненски шкафчета - около печката и над нея; над и под мивката.
Даже под мивката и съдомиялна може да сложите.

Мисля, че в плана не са спазени пропорциите :?

Това е моето виждане.
Успех!
Прати снимки като избереш варианта! :wink:

Прикачен файл

_ae_1_161 2.JPG
_ae_1_161 2.JPG (35.01 KиБ) Видяна 5787 пъти
rossi_t - напреднал
Благодаря за предложението. В действителност това е разположението в момента, но на мен ми се искаше да бъде и дневна , а не само кухня, т.е. с диван. Стената, където е ВиК-то до вратата е дълга 2.60 м. Искаше ми се шкафовете да са само на тази стена, но незнам как може в такъв случай да се върже абсорбатора към комина- тръбата трябва да минава над вратата- това удачно ли е?
srceko74 - специалист
мисля че искаш нешто такова :?

Прикачен файл

snapshot[1].jpg
snapshot[1].jpg (48.3 KиБ) Видяна 5726 пъти
nordina - напреднал
srceko74 написа:
мисля че искаш нешто такова :?
Има вариант-мивката да е под прозореца,а не до вратата.
rossi_t - напреднал
Да точно нещо такова искам :) Благодаря! А каква програма си ползвал за да нарисуваш проекта?
  • 1
  • 2

Тема "кухня-дневна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: