• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
elmarr - специалист
Здравейте.Тази година купих нова пелетна камина с водна риза.Модел на камината Prity plw11,и след като е пуснах в действие видях дребни недостатъци.1-Получава се недоизгаряне на пелетите и запушване на отворите за обдухване.2-Невъзможността за регулиране на оборотите на вентилатора за въздух.3-Малкия обем на кошничката за пелети.Та въпроса ми е следния,има ли някой такъв модел камина,и знае ли паролата за влизане в подменютата.Какви настройки има за горене.Може ли да се гласят оборотите на вентилатора.Какви пелети гори.Прилагам снимки от вътре в камината.

Прикачен файл

IMG_20191123_090413_522.jpg

Прикачен файл

IMG_20191123_090340_791.jpg
burner - специалист
На PLW 13 някъде преди малко мярнах парол P13. Но освен парола ти трябва ръководството за инсталатори. Оправят се тези проблеми, да. Потърси из нета.
съб ное 23, 2019 10:11 pmburner написа:
На PLW 13 някъде преди малко мярнах парол P13. Но освен парола ти трябва ръководството за инсталатори. Оправят се тези проблеми, да. Потърси из нета.
Няма нищо общо с PLW13. Аз точно за това потърсих мнение, от някой който има същата и има инсталаторско ръководство.Паролата е друг тип, не е като на тази.
LazarGanev - "Велик майстор"
съб ное 23, 2019 9:05 amelmarr написа:
Здравейте.Тази година купих нова пелетна камина с водна риза.Модел на камината Prity plw11,и след като е пуснах в действие видях дребни недостатъци.
нед ное 24, 2019 4:55 pmelmarr1 написа:
Няма нищо общо с PLW13.
А бе явно не са толкова дребни недостатъците, щом са те докарали до шизофрения (раздвоение на личността). До вчера беше elmarr, днес се чувстваш като elmarr1, а утре? :-D
нед ное 24, 2019 5:41 pmLazarGanev написа:
съб ное 23, 2019 9:05 amelmarr написа:
Здравейте.Тази година купих нова пелетна камина с водна риза.Модел на камината Prity plw11,и след като е пуснах в действие видях дребни недостатъци.
нед ное 24, 2019 4:55 pmelmarr1 написа:
Няма нищо общо с PLW13.
А бе явно не са толкова дребни недостатъците, щом са те докарали до шизофрения (раздвоение на личността). До вчера беше elmarr, днес се чувстваш като elmarr1, а утре? :-D
Направих нова регистрация, защото не искаше да ме допусне със старата.И между другото нямам раздвоение на личността,и не страдам от шизофрения за разлика от някой друг.
Не бих зарязал толкова древна регистрация. Има си съвсем нормалени начини за възстановяване.
LazarGanev - "Велик майстор"
Майтапя се щот не мога да ти помогна, ама иначе ти желая успех! :wink:
pechkata - специалист
Паролите са 1111 или 2222 в зависимост къде искаш да влезеш...
И да гориш само дървени пелети от висок клас...
Мерси за паролите Имали начин, да споделиш какви трябва да са настройките за вентилатора, защото там са в l/min.Колко l/min са оптималните.Подаването на пелети те колко трябва да е.
pechkata - специалист
Аз съм с котел и горелка на Прити - при камините са др. настройките зависимост от горивото и комина как тегли или индивидуално ...
Но ще ти дам тел. на на нашия дистрибутор в района той ще ти помогне 0878700843 - Ненчо Върбичков хубаво е да звъниш от 9 до 17 часа - тогава е на работа...
  • 1
  • 2

Тема "Пелетна камина Prity." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: