пон ное 25, 2019 5:54 pmbmahob написа:Как става например при зададена 60 Т на водата кат стигне 70 да гасне примерно ако има такава настройка ? Иначе контролера е подобна като на Алфа плампон ное 25, 2019 1:08 pmMask_89 написа: Здравейте, аз съм с ARTEL 15kw. При зададените 60гр. на водата при модулация след 2 -3 часа понякога т.на водата става между 75 85 ,според вас проблем ли е ? Мерси.Объркал си темата.... но иначе Т над 75 е опасна за системата, нямаш ли защита??? Имаш ли стенд бай да гаси, да не си го изключил???
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Mask_89
- напреднал
2275 мнения в "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21"
Mask_89
- напреднал
пон ное 25, 2019 10:54 pmAngelari написа: Как става например при зададена 60 Т на водата кат стигне 70 да гасне примерно ако има такава настройка ? Иначе контролера е подобна като на Алфа пламКолега,пробвай с параметри PR12 и PR23(прилагам параметри)Параметри за камината.jpg
[/quote]
Мерси ще пробвам, но все пак може ли да ми кажете PR12 за какво се отнася ,т.е. 8° ли е или е време. Благодаря ви.
Mask_89
- напреднал
пон ное 25, 2019 11:24 pmAngelari написа: Мерси ще пробвам, но все пак може ли да ми кажете PR12 за какво се отнася ,т.е. 8° ли е или е време. Благодаря ви.PR12-градуси,PR23-минути.
[/quote]
Извинявам се ,но от кое меню се променят тия стойности, щото не съм много запознат с тези контролери.

Angelari
- напреднал
Извинявам се ,но от кое меню се променят тия стойности, щото не съм много запознат с тези контролери. 
[/quote]
Това става от техническото меню, в което се влиза по следния начин;имаш обозначени бутони от1до 6.Натискаш 3 и задържаш,докато на горния дисплей покаже UT01,натискаш го още 3 пъти докато покаже UT04,натискаш 1,докато покаже А9,натискаш 3 и ти почват PR1,PR2.....до PR28 мисля,като ги променяш с 1 или 2,но преди това тук съветват да си запишеш сегашните параметри за база.От менюто излизаш с 4 и за да запаметиш настройките трябва на изгасена камина да изключиш превключвателя и да извадиш кабела за около минута,успех.

[/quote]
Това става от техническото меню, в което се влиза по следния начин;имаш обозначени бутони от1до 6.Натискаш 3 и задържаш,докато на горния дисплей покаже UT01,натискаш го още 3 пъти докато покаже UT04,натискаш 1,докато покаже А9,натискаш 3 и ти почват PR1,PR2.....до PR28 мисля,като ги променяш с 1 или 2,но преди това тук съветват да си запишеш сегашните параметри за база.От менюто излизаш с 4 и за да запаметиш настройките трябва на изгасена камина да изключиш превключвателя и да извадиш кабела за около минута,успех.
Aleksandrov68
- напреднал
пон ное 25, 2019 5:53 pmbmahob написа:В пепелника под кошницата.Здравей,Не те разбирам къде остава пепел и овъглени пелети, щом кошницата е чиста?
Пепелта не се промени – пак октават пепел и овъглени пелети. Може ли да е от пелетите – те са "Орфеос" на с.Буково и казват, че са добри? Иначе в кошничката не остава никаква шлака – абсолютно чиста, все едно че не са горели в нея пелети.
Aleksandrov68
- напреднал
вт ное 26, 2019 7:12 amAleksandrov68 написа:пон ное 25, 2019 5:53 pmbmahob написа:В пепелника под кошницата.Здравей,Не те разбирам къде остава пепел и овъглени пелети, щом кошницата е чиста?
Пепелта не се промени – пак октават пепел и овъглени пелети. Може ли да е от пелетите – те са "Орфеос" на с.Буково и казват, че са добри? Иначе в кошничката не остава никаква шлака – абсолютно чиста, все едно че не са горели в нея пелети.
Прикачен файл
IMG_20191126_083117.jpg (27.1 KиБ) Видяна 2162 пъти
Прикачен файл
IMG_20191126_083129.jpg (24.16 KиБ) Видяна 2162 пъти
Прикачен файл
IMG_20191126_083156.jpg (26.25 KиБ) Видяна 2162 пъти
Прикачен файл
IMG_20191126_083129.jpg (24.16 KиБ) Видяна 2162 пъти
Aleksandrov68
- напреднал
вт ное 26, 2019 10:38 amAleksandrov68 написа:вт ное 26, 2019 7:12 amAleksandrov68 написа:пон ное 25, 2019 5:53 pmbmahob написа:В пепелника под кошницата.
Не те разбирам къде остава пепел и овъглени пелети, щом кошницата е чиста?
Прикачен файл
IMG_20191126_083204.jpg (36.66 KиБ) Видяна 2161 пъти
Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература