чет ное 28, 2019 1:23 pmТрифон П.Трифонов написа: Дали го има малкото Бижу във вариант Дизайн? Да знам колко да завиждам де.Нямам никаква информация, моя инсталатор даже не знаеше, че има 10-ки. Така, че тепърва ще разбера, то може да няма налични BIJOU, и ще трябва да се чака, камо ли пък BIJOU DESIGN.
Сега съм със камина 8 KW (мах=11KW), с водна риза 6 KW, в хола нямам радиатори, камината успява да стопли.
Въпрос: BIJOU-то дали ще успява да топли, като на теория излъчването е 1.6KW? (10KW-8.4KW)
Дали го има малкото Бижу във вариант Дизайн? Да знам колко да завиждам де.Сега погледнах на сайта, има ги и двата варианта Бижута, и трите мощности. ... Е ... колко ще завиждаш??

Абе жената не е впечатлена от изрязания "пламък" на BIJOU. Още не е видяла, че има BIJOU DESIGN ...

чет ное 28, 2019 2:16 pmTimoti написа: ... то РБ иска и котел ти не спомена дали имаш щото иначе комплект да речем Експерт 20+РБ 20 си бая над цената на Бижу 10 ,освен това ще ти е голяма като мощност,аз съм за каминатаДа, нямам котел, наистина цената клони към 4 кило левчета ...![]()
P,S. Ето снимка на сегашната камина: