Най - вълнуващия въпрос зимно време.
jangeloff - специалист
чет ное 28, 2019 1:23 pmТрифон П.Трифонов написа:
Дали го има малкото Бижу във вариант Дизайн? Да знам колко да завиждам де.
Нямам никаква информация, моя инсталатор даже не знаеше, че има 10-ки. Така, че тепърва ще разбера, то може да няма налични BIJOU, и ще трябва да се чака, камо ли пък BIJOU DESIGN.
Сега съм със камина 8 KW (мах=11KW), с водна риза 6 KW, в хола нямам радиатори, камината успява да стопли.
Въпрос: BIJOU-то дали ще успява да топли, като на теория излъчването е 1.6KW? (10KW-8.4KW)
Дали го има малкото Бижу във вариант Дизайн? Да знам колко да завиждам де.
Сега погледнах на сайта, има ги и двата варианта Бижута, и трите мощности. ... Е ... колко ще завиждаш?? :) До момента в който се обзаведеш, ако пък вземеш DESIGN, май аз ще завиждам. :-D
Абе жената не е впечатлена от изрязания "пламък" на BIJOU. Още не е видяла, че има BIJOU DESIGN ... :?
чет ное 28, 2019 2:16 pmTimoti написа:
... то РБ иска и котел ти не спомена дали имаш щото иначе комплект да речем Експерт 20+РБ 20 си бая над цената на Бижу 10 ,освен това ще ти е голяма като мощност,аз съм за камината :-D
Да, нямам котел, наистина цената клони към 4 кило левчета ...

P,S. Ето снимка на сегашната камина:
Изображение
filmatoplo - майстор
Омръзна ми да го давам като идея -Грейко да направи редом с камините и -Компактни котлета ,тоест има камините -остава само да ги изолира ,вратите да са без стъкло само с визьор и ето ти прекрасни малки котлета .Айде действайте че мина зимата. :wink:
Kalfa10 - специалист
С каква смазка се борят скърцащите шнекове, някой сблъсквал ли се е с проблем от този вид, откъде най често се появява проблема, отгоре откъм заварките ли?
brassSob - специалист
съб ное 30, 2019 6:18 pmKalfa10 написа:
С каква смазка се борят скърцащите шнекове, някой сблъсквал ли се е с проблем от този вид, откъде най често се появява проблема, отгоре откъм заварките ли?
Здравей, не съм се сблъсквал все още, но тазгодишните са с щифт.
Kalfa10 - специалист
съб ное 30, 2019 6:41 pmbrassSob написа:
съб ное 30, 2019 6:18 pmKalfa10 написа:
Здравей, не съм се сблъсквал все още, но тазгодишните са с щифт.
А те колегите са писали по напред че заварките чат пат кривят навитата част и сигурно опира в тръбата, наместване му е майката!
filmatoplo - майстор
Тия неща трябва да се изгладят още в завода ,примерно в понеделник сядат на оперативка и обсъждат появилите се повреди ,аха значи -имаме скърцащи шнекове ,колеги наблегнете над тази част .Айде чакаме един още по добър продукт :) .
Kalfa10 - специалист
Аз сега събирам стотинки за да си подменя железарията отпред с термостъклото от Design модела, да стане по шукаритетна! :rolleyes:
пон дек 02, 2019 1:33 pmfilmatoplo написа:
:) 20 000 стотинки .
Ама лъскарка!!! Кееееф.
brassSob - специалист
Не е ли 240 лв. стъклената?

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: