Нека намерим най-тънките цени.
Passa - специалист
пон дек 02, 2019 3:51 pmsevginsali написа:
Да се включа с лаишки въпрос, винтоверта от брошурата за четвъртъка, става ли като за само отверка?
В смисъл, имали нещо по-добро от него в зоната около 100 лв?
То си е точно като за отвертка и нещо повече. Може да ти пробие някои и друг отвор до към 6 мм и да завие някоя и другас самонарезка до към 6 мм. :wink:
jekasus - майстор
Passa написа:
То си е точно като за отвертка и нещо повече.
Що говориш глупости?
plamen6703 - майстор
пон дек 02, 2019 3:51 pmsevginsali написа:
Да се включа с лаишки въпрос, винтоверта от брошурата за четвъртъка, става ли като за само отверка?
В смисъл, имали нещо по-добро от него в зоната около 100 лв?
По-доброто е два такива винтоверта за малко над 100 лв., няма такава цена за такова качество и гаранция. :partyman:
Прикачен файл:
20191202_212534.jpg
пишман_майстор - майстор
Приятел ми се оплака днес, че нещо много бързо взела да се зарежда батерията му. Макс 15 минути и светва зелено. Казах му, че вероятно е пътник батерията. Чуди се батерия ли да си вземе или друг нов винтоверт от тазседмичната промоция.
На вас с тия 12в триъгълни, не ви ли се загрява батерията при зареждане в повечко?
Имам го и аз , също и малкият им перфоратор .
И да двата им загрява батерията при зареждане, според мен не толкова безобидно. Загряват си.
Passa - специалист
пон дек 02, 2019 9:12 pmjekasus написа:
Passa написа:
То си е точно като за отвертка и нещо повече.
Що говориш глупости?
Ами щото го има и знам точно какво може. С 8 ца и 10 мм бургия се спира във винкел - точка ! Самонарезки 6 мм във винкел ги върти, но капва бързо със стандартната батерия от 2 а/ч.
Та глупостите от теб.

Айде след последният взрив на прекъсвача на ударният и заминалата поредна батерия която разколачих сега да спреме да хвалиме тези машини вече. Вярно Ударният има сила да върти 15 мм отвор в дебел лист - 2,5 мм ламарина, но батерията му от 1,5 А/ч ще замине за пет такива отвора, поради високата консумация на ротора.

Апропо, за каква гаранция говориме тук, Лидл сменя стоката и връща пари в даденият от тях срок. Но резервни части и поддръжка никаква.

Я каква убавиня са спретнали от Компернас за да се самоизключи батерията програмируемо от калпавите им клетки.
Впрочем големият паяк на платката е Хайер :lol:

Изображение

Изображение
:)
пон дек 02, 2019 10:16 pmпишман_майстор написа:
Приятел ми се оплака днес, че нещо много бързо взела да се зарежда батерията му. Макс 15 минути и светва зелено. Казах му, че вероятно е пътник батерията. Чуди се батерия ли да си вземе или друг нов винтоверт от тазседмичната промоция.
На вас с тия 12в триъгълни, не ви ли се загрява батерията при зареждане в повечко?
Имам го и аз , също и малкият им перфоратор .
И да двата им загрява батерията при зареждане, според мен не толкова безобидно. Загряват си.
Пътник е батерията. Така правят и моите преди да ги разколача за нови като на снимката по горе, и греят при заряд естествено.

И за сравнение -Синият Бош на 18 волта е два пъти по компактен и малък от Ударният Парксайт, а мощтноста му е същата и батерията кара в пъти повече при еднаква работа.
aroot - специалист
Благодаря за коментарите по моят въпрос.
Аз търся ел.отверка, защото имам да разглобявам шкафове по разни места с труден достъп до ел.мрежа. Търся нещо евтино, за 4-5 задачи тия дни.
Иначе си имам машини с кабел за пробиване на почти всичко за хоби цели и за мен е неразбираемо тази мода да се пробиват разни неща с машинки с батерии.
Кефа цена няма, е много вярно изречение.
plamen6703 - майстор
пон дек 02, 2019 10:16 pmпишман_майстор написа:
Чуди се батерия ли да си вземе или друг нов винтоверт от тазседмичната промоция.
Според мен място за чудене няма, купува си нов винтоверт. Цената на винтоверта е близка до цената на един стек цигари и ми е странно какво толкова се чуди човек.
Какво като загрява батерията, какъв е проблема и какво толкова ще се случи, че батерията загрява, ако не я ползва няма да загрява.
Не е сериозно да платиш за магаре, а да искаш да яздиш кон. :partyman:
Passa - специалист
пон дек 02, 2019 10:41 pmsevginsali написа:
Благодаря за коментарите по моят въпрос.
Аз търся ел.отверка, защото имам да разглобявам шкафове по разни места с труден достъп до ел.мрежа. Търся нещо евтино, за 4-5 задачи тия дни.
Иначе си имам машини с кабел за пробиване на почти всичко за хоби цели и за мен е неразбираемо тази мода да се пробиват разни неща с машинки с батерии.
Кефа цена няма, е много вярно изречение.
Ами по удобно е и ставаш мобилен, не мъкнеш и не опъваш кабели. Можеш да дупчиш навсякъде всичко, да решеш и тнт. Но за съжаление На Лидл машините не са най добрият избор и като батерии.
А относно тази машина за която питаш, мисля че ще ти свърши работа за това което искаш да я ползваш.

Едит:
След като замерих батериите от пакета - 2014. 09.30 по единично установих че ползвани има няма 20 пъти и зареждани толкова са тотал щета.

Едната е на 0,35 волта, другите две са на 1,5 волта и последните 2 са 2,3 волта.
Така че се сринаха изведнъж и платката правилно ги е изключила. Може и от късото при изгарянето на прекъсвача да е помогнало за това. :?

Като сложих сега на единичното зарядно най слабата я отхвърля и то.

-----

Сега забелязах приликата.

Коментарите оставам на вас. :? :|

Изображение

Изображение
cholev - майстор
Какво ривете от тези батерии. Нали и аз има една чанта от тях. (над 30). Епа само една даде фира 18в и една 4ач Х20 не ще да пали ъглошлайфа, но на всичко друго работи на 6.
На колегата по въппроса за Х12 винтоверта- горещо препоръчвам. Отлична машинка.
Покрай нова година май ще падне пазар. Наточил съм се на ъглошлайфа (в-ри опит предния безчетков със самсунг батерията даде фира и ми върнаха парите даже без касова бележка :) ); Х12 циркуляра 85мм; перфоратор безчетков 3J X20;

Изображение
EDI - майстор
За перфоратора-преди малко попаднах на клип, в който мотора се запали за 2 минути работа, та имайте и това на ум, че може да има и доста калпави машини в навалицата.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: