• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Pooh - майстор
8180 написа:
Нямам представа, обаче, колко и дали е сложно за изпълнение.
Играчка си е със сигурност, особенно шпакловката. Надявам се да си е заслужавало. :wink:
leonardo_vd - модератор
Pooh написа:
8180 написа:
Нямам представа, обаче, колко и дали е сложно за изпълнение.
Играчка си е със сигурност, особенно шпакловката. Надявам се да си е заслужавало. :wink:
Ами до сега неща които не си заслужават не съм правил :wink: Днес го боядисах и наистина е красиво. Чакат ме още 5 такива стени, картона направих ама остава мъката. :lol:
impreza - напреднал
leonardo_vd написа:

Аз никога не съм претендирал за титлата "майстор" а камо ли "фирмаджия" Сигурен съм кой искаш да посочиш, не съм само аз, но мога да ти кажа че за годините си въобще не се давам на нито един стар майстор.
колега след прегледа на твоята галерия мога само да ти кажа,че хората които ти прикачват титлата "майстор" (в това число съм и аз)са абсолютно прави в преценката си.не много хора "майстори" биха се навили да огаждат на иначе свежите идеи на господа-проектантите.
също мога да ти кажа че колкото и пари да взимаш за труд са малко защото в България не сме се научили да ценим труда на хората.
евала за произведенията ти и продължавай все така да ни изненадваш с красотите си
srceko74 - специалист
Едно вапросче към Leonardo_vd :?: след като си бил в Италия не те ли е грехота да плашташ 15-20лв. на работниците си,след като знаеш как се плашта в Европа,и твардиш че малко взимаш и много расходи имаш :veg:
leonardo_vd - модератор
srceko74 написа:
Едно вапросче към Leonardo_vd :?: след като си бил в Италия не те ли е грехота да плашташ 15-20лв. на работниците си,след като знаеш как се плашта в Европа,и твардиш че малко взимаш и много расходи имаш :veg:
Тук не е мястото да коментираме това, но ще ти отговоря. Вече им плащам много повече 40-60лв.на ден :wink: В Италия се работи за 12-17 евро на квадрат, а тук 10-12лв. Това също има значение.

Мерси за добрите думи на всички.
srceko74 - специалист
leonardo_vd написа:
Тук не е мястото да коментираме това, но ще ти отговоря. Вече им плащам много повече 40-60лв.на ден В Италия се работи за 12-17 евро на квадрат, а тук 10-12лв. Това също има значение.
поздравления =D> за изделията и се радвам искренно ако си увеличил парите на момчетата.ТАКА ШТЕ СТИГНЕМ ЕВРОПА :partyman:
БАШ МАЙСТОР - специалист
фугите със стъклото ли ги калибрира :?: точно такова решение имах за коридора
leonardo_vd - модератор
БАШ МАЙСТОР написа:
фугите със стъклото ли ги калибрира :?: точно такова решение имах за коридора
Фугите калибрирах с 2 пласта картон и след шпакловката станаха точно по 2 см. :wink:
А може ли да качиш малко снимки на сухи подове твое изпълнение? :?:
leonardo_vd - модератор
irinauz написа:
А може ли да качиш малко снимки на сухи подове твое изпълнение? :?:
Има тема за тази работа и мисля че не тук е мястото. Скоро ще си прав сух под и ще постна снимки.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "ГАЛЕРИЯТА на leonardo_vd" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: