Нека намерим най-тънките цени.
Passa - специалист
cholev арен, колко да е арен....... ще трябва голяма суша да е в Перник за да работи добре вторият ти брой на тази Анти Самсунг Аку машина.
Повий го да не му е студено. :lol:
Аз бях на везна да го върна моят първи, но той за сега работи и е със Самсунг клетки. То при мене всичките батерии ще станат с такива.
kozl - майстор
чет дек 05, 2019 12:58 pmDMN написа:
П.П.2 Между другото да питам, как се представят(по принцип) лазерните нивелири на светло(дневна светлина) - виждат ли се?
Ползвах некакъв скил. Еми в пъти по-добър от лидълския.
Първо на лидълския лъча се накъсва и дебелее на неколко метра пред него и зле се вижда. Скила ем по-тънък, ем по-плътен и по-широкоъгълен. Обаче навън и скила го не вида, камо ли лидълското лазарче. Аз за лидълския чаках да се свечери, че през деня нема пердетан и в стаята се не види дека слънцето огрява.
jekasus - майстор
Лидълския лазер е на ниво на зелен Бош QUIGO, демек нищо...
Днес го погледнах... и докато го гледах, вместо да си купя люлеещ лагер за моя Бош 2-28 от друго място, за 80лв., си купих Парксайд перфоратор 1050W със намаление от 99 на 85лв :-D
Боша ще почака ремонта, но май ще вече с китайски части от продавалника, че цените са три пъти надолу, а и нямам мерак да ставам чирак на скъп инструмент...
vitorio83 - специалист
чет дек 05, 2019 8:41 pmjekasus написа:
си купих Парксайд перфоратор 1050W със намаление от 99 на 85лв :-D
От кой лидл го купи,че аз оня ден върнах един :-D
jekasus - майстор
Моя беше чисто нов, още миришеше на Китай :-D
nikolov333 - майстор
Я кажете за компресора PKO 500 A2, че нещо не намирам мнения за него, а и 105 л при 7 bar-а малко ми се виде..
пишман_майстор - майстор
nikolov333 написа:
а и 105 л при 7 bar-а малко ми се виде..
Писали са истината . Нормално , те и другите от този тип са някъде там + / -
vitorio83 - специалист
пет дек 06, 2019 4:40 pmjekasus написа:
Моя беше чисто нов, още миришеше на Китай :-D
Е нов де,аз нов го върнах :)
cholev - майстор
Тез деволти по убави от патксайдо бе- е верно по скъпи (2-3 пъти).

ZEDYCUS - майстор
Днеска разглеждах лентовия трион на брошурата(свалих и ПДФ с информация), а после и в магазина. Ми не намерих някъде да пише колко е дължината на лентата и колко реже при монтирано положение, пише само за свободно ползване на ръка. В Магазина всички ми се видяха с отворени кутии. Почудих се и засега се въздържах, но гледам няма много мерак и ще се чудя още ден два, та може и да взема един за металните заигравки. Цените на другите марки дори и Гуде, под 400-500 не видях.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: