Не мога да качвам големи файлове, извинявам се за качеството! Мисля да направя клип с подробно обяснение в you tube и да дам линк! Това го правя само заради майсторите и дистрибуторите на голден файер защото са пълна трагедия! Взеха ми 700 лева за свързване даже не запали камината! Каза нямаш заземляване и си тръгна! Дадох 3000 лева за всичко даже и гаранция нямам! Ако сте от североизточна българия препоръчвам добричкия дистрибутор човека е точен много! От варна не купувайте! Доставиха ми я и после не си вдигаха телефона а трябваше да я свържат и да ми дадат гаранция!
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Vurbanov 90
- специалист
776 мнения в "ПЕЛЕТНА КАМИНА GOLDEN FIRE мнения и отзиви"
filmatoplo
- майстор
Благодаря ,не бях го виждал това управление .
Vurbanov 90
- специалист
съб дек 07, 2019 7:12 pmfilmatoplo написа: Благодаря ,не бях го виждал това управление .Аз за това писах да споделя с вас, на някой може да му е от полза! Мисля струва ше към 100 лева и става за всички камини и котли, мисля че си струва
съб дек 07, 2019 6:53 pmVurbanov 90 написа: Не мога да качвам големи файлове, извинявам се за качеството! Мисля да направя клип с подробно обяснение в you tube и да дам линк! Това го правя само заради майсторите и дистрибуторите на голден файер защото са пълна трагедия! Взеха ми 700 лева за свързване даже не запали камината! Каза нямаш заземляване и си тръгна! Дадох 3000 лева за всичко даже и гаранция нямам! Ако сте от североизточна българия препоръчвам добричкия дистрибутор човека е точен много! От варна не купувайте! Доставиха ми я и после не си вдигаха телефона а трябваше да я свържат и да ми дадат гаранция!Здравейте,моля ви дайте ми някаква връзка с майстора от Добрич.Имам пелетен котел 32 клв.на Голдън файър,и разбира се имам огромни пробрлеми с него,защото постоянно дава грешки и блокира.Трябва ли да казвам,че от тази ужасна фирма ме мотаят вече два месеца и не изпращат техник,за да го види.За всички хора,които се интересуват и мислят да си купуват такива котли казвам много силно:НИКОГА,НИКОГА,НИКОГА не си купувайте от Golden fire.Това са възможно най-големите боклуци,при това скъпи,а и от тази фирма няма да получите абсолютно никакво съдействие и разбиране.Не зная вече какво да правя,направо съм на прага на нервна криза.Зимата е тук,а ние с децата сме обречени на студ,а сме инвестирали в това уж интелигентно и скъпо съоръжение и имаме3 тона пелети,които май няма да изразходим.Много моля за съдействие-от североизточна България сме.
съб дек 07, 2019 9:53 amVurbanov 90 написа: Здравей те. Ще напиша няколко реда за прословутата камина! Така купих я тази година хвърлиха ми я пред блока от магазина дистрибутор даже не ми я свързаха! Дойде друг дистрибутор да я свърже ! Моята камина е гф18 с тъч скрийн управление! Човека я настрои и почна едно палене гасене ЧУДО! Обръщам се към всички където имате уреди на Голден Файер. ИНВЕАТИРАЙТЕ И СИ КУПЕТЕ НОВОТО УПРАВЛЕНИЕ С ТЪЧ СКРИЙН ! Много проста настройка няма кодове и чудесии! Всичко е лесно обороти вентилатор, степени, подаване на пелети, градуси на пламък абе всичко! Нещо интересно ще ви споделя, камините палят и гасят заради ХИСТЕРЗИСА НА ГРАДУСИТЕ! Второ важно! НАПРАВЕНА Е ДА ГОРИ НА 5 СТЕПИНИ КОЕТО Е ГРЕШНО! Обяснявам задавате 60 градуса примерно, тя пали и тръгва да гори на пълна газ демек 5 степен, да ама тя намаля само че пелетите още горят вдига 65 градуса и загася после пали! ТОВА Е НАПРАВЕНО ОТ ЗАВОДА УМИШЛЕНО ЗАРАДИ ЕКОЛОГИЯТА! За това се виждате в чудо! С тез боклуци! Моята съм я направил - ограничил до 3та степен. Вдига плавно 60 градуса и си поддържа 58 градуса на първа степен без да гасне! Пали сутринта в 5 гаси вечер в 23 часа разход чувал на ден! Така СТАЕН ТЕРМОСТАТ! Аз съм с би боил с интернет управление ! Пари на вятъра ! Ползвам го само да гледам колко градуса е в къщи! И от там съм нагласил таймера ! НАЙ ВАЖНОТ НА СТАЙНИЯ ТЕРМОСТАТ СЪМ УВИЛИЧИЛ ХИСТЕРЗИСА НА ДОЛНА И ГОРНА ГРАНИЦА ЗАЩОТО ПАЛИ И ГАСНЕ! Камините са хубави обаче така ги настройват защото така знаят и защото така им нареждат! Всеки кумин е индивидуален, всеки пелет е индивидуален за това имате проблеми! ВДИГНЕТЕ ХИСТЕРЗИСИТЕ НА ГОРНА И ДОЛНА ГРАНИЦА ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО! После си играйте с вентилатора и пелетите ! И още нещо, видях че някой подавате пелети през 30 секунди! ГРЕШКА ОГРОМНА ГРЕШКА! Аз подавам през 4 секунди малка порция! Защото трябва нещата да се случват плавно тя не е климатик да си цъкне копчето на огъня ! При вашия случай тя се намаля обаче в кошницата има още горяща голяма доза пелети вдига градусите и гаси! За това първо дайте поне 7 градуса ХИСТЕРЗИС на горната граница ! Ако имате възможност да си вземете тъч скрийн става за всички стари уреди, ще приключите с мъките! Аз си взех отпуска за да настроя тая печка ! Така бях се ядосал! Дано съм бил полезен, знам каква мъка е ! Аз лично бях потресен от отношението ма производител, и доставчик! Пълна трагедия са !Здравейте,и при мен се случи точно така,но аз не мога да си го настроя и сега се чудя какво да правя.Казвам го за останалите потребители да не се изгорят и те като нас - не купувайте от Golden Fire,ако не искате да си отровите живота и да изгорите с доста пари.
пет ное 29, 2019 9:37 amBigduke написа: Здравейте.инаме камина от скоро.придобихме я заедно с имота.рабори една седмица нормално.след това се започна.достига зададените градуси и гаси.след като изстине и трябва да запали се включи звукова аларма и грешка е 04 след което започва да дими от всякъде.след изключване и отново включване тръгва.и така до следващия път.не съм имал до сега камина.не съм пипал по настройките за да не я пецакам повече.не знам дали може по зле.ако някой е имал такъв проблем и може да помогне ,ще съм благодарен.хубав ден на всички.При мен грешките са 12,03,02 и аз съм в чудо и не знам какво да правя.Истината е,че са боклуци и това са ми го казвали хора занимаващи се с котли на пелети.

Vurbanov 90
- специалист
съб дек 07, 2019 9:30 pmrock lady написа:+359896758515 Булген оодпет ное 29, 2019 9:37 amBigduke написа: Здравейте.инаме камина от скоро.придобихме я заедно с имота.рабори една седмица нормално.след това се започна.достига зададените градуси и гаси.след като изстине и трябва да запали се включи звукова аларма и грешка е 04 след което започва да дими от всякъде.след изключване и отново включване тръгва.и така до следващия път.не съм имал до сега камина.не съм пипал по настройките за да не я пецакам повече.не знам дали може по зле.ако някой е имал такъв проблем и може да помогне ,ще съм благодарен.хубав ден на всички.При мен грешките са 12,03,02 и аз съм в чудо и не знам какво да правя.Истината е,че са боклуци и това са ми го казвали хора занимаващи се с котли на пелети.![]()
Vurbanov 90
- специалист
+359896758515 Булген оод
Vurbanov 90
- специалист
Не са боклуци! Напротив боклуци са тея дето ви ги свързват! Този човек от Булген ще ви помогне на мен помогна ! Аз също имам деца и ме хвана студа той се одзова веднага! Изпрати майстор, ама майстора дали ше ти я настрои божа работа !
ton4o_1028_bg
- напреднал
Не само при вас майсторите са такива от обслужваща фирма а и тука в София е по същия начин много трудно със свързано с поддръжката и сервиза като за всяко посещение ти си искат Мисля че бяха 50 лв резултатът Не е кой знае какво но за това качество и Тази цена която сме купили съоръженията толкова при мен Аз за камината знам от моят кум който е много доволен и вече мисля че пет или шеста зима се топли с тази камина и около три тона пелети като поддържа 27 градуса вътре в помещенията на един етаж от къща с камина 24-ка с първото управление Аз съм с по новото управление пак 24-ка и втора зима сега се топля като миналата година гори 24 часа и какво ли не правих какво ли не четох Винаги ли се дава почти еднакъв разход От около два чувала за цялото време когато тури те са под нулата разбира се в останалото време има някакви малки икономи и затова в тоя форум Имам много да ти пиша Ама те май няма такива камини на тая марка аз събрах доста информация за управлението И ги пуснах тук за да сподели някои опит и да каже дали при него има някоя икономия но за самите грешки и за обслужването всичките сте прави доста нисък клас техника със своите проблеми определено за съжаление както всеки знае българинът като цяло винаги избира по-точно му се налага да избере тези техники Благодаря на момчето което е споделило за новото управление нещата не са кой знае колко различни и ще се пробва определено успех на всички и дано нямате много проблем и дано да не се налага да опирате до фирмата успех тази фирма Бул ген от къде са и Някой ако има координати на Добри програмист или така да се каже за настройки да кажа и сподели за София и около и околностите
Тема "ПЕЛЕТНА КАМИНА GOLDEN FIRE мнения и отзиви" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература