Замисли се, колко пъти и за какво ще го ползваш, и ще разбереш, дали ти трябва.Ъглошлайфа ще ти върши същата работа.
Дедо едно време, без лентов трион не влизаше в работилницата.

съб дек 07, 2019 7:09 pmZEDYCUS написа: Днеска разглеждах лентовия трион на брошурата(свалих и ПДФ с информация), а после и в магазина. Ми не намерих някъде да пише колко е дължината на лентата и колко реже при монтирано положение, пише само за свободно ползване на ръка. В Магазина всички ми се видяха с отворени кутии. Почудих се и засега се въздържах, но гледам няма много мерак и ще се чудя още ден два, та може и да взема един за металните заигравки. Цените на другите марки дори и Гуде, под 400-500 не видях.И на мен ми трябва щото се налага да направя 1200 среза на тръба неръждавейка ф25 и го гледах но след тези видеота ще търся нещо по сериозно.
съб дек 07, 2019 2:58 pmcholev написа: Тез деволти по убави от патксайдо бе- е верно по скъпи (2-3 пъти).Винтовертът се представя не толкова зле, ако и батерията му беше каквато трябва(ше) да бъде , щеше да е още по-добре. Акумулаторният инструмент е пряко зависим от батерията му. Ако тя кляка под зор лесно, както съм и 95% сигурен в случая , няма как да се очакват добри резултати. Щеше да ми бъде любопитно какво щеше да се получи ако парксайда бъде с батерията на диуолт-а . Знам , че не са съвместими , но за теста щеше да има начин да се приспособи нещо. Нямаше да му отстъпва.
..
съб дек 07, 2019 10:58 pmZEDYCUS написа:Мислим еднакво.Вътре в гаража и аз не смея да работя с ъглошлайф,а ако все пак се наложи после се оглеждам навсякъде,че недай си Боже...
Тая машинка за мен има едно много голямо предимство, че няма искри при рязане.
нед дек 08, 2019 9:01 ammoreno написа: А 2 от винтовете бяха на половина по къси ,не достигаха до резбата и поне там са здрави резбите.Винтовете са два вида с еднаква обща дължина,но с къса и дълга горна пластмасова част и съответно различно дълга резба.Заради еднаквата обща дължина лесно се разбъркват,а като завиеш вече няколко не по местата им нещата се объркват...
С 2 думи-"за 5 лева петел-за 5 лева пее"![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: