нед дек 08, 2019 9:14 pmton4o_1028_bg написа: Във форума съм Описал подробно но ще и кажа пак че може да се контролира както шнека със стойности от 0 точка 1 до 10 Мисля че беше и вентилаторът като обороти от нула до Мисля че бяха 2500 контролът може да става на всяка една от дадените степени от едно до пет като може да се коригират и стойностите в режим модулация стойностите за запалване стойностите за гасене и така нататък абсолютно Логично е управлението като твоето но просто по трудност се оправя човек тъй като всеки един параметър е с код и трябва да имаш съответно Какво означава всеки един код Аз съм ги събрал тези неща и съм ги публикувал по-напред в темата И другото което е че в менюто се влиза с код от четири нули то не може да се въведе друг иначе На пръв поглед твоите настройки и моите настройки са абсолютно аналогично да не казвам еднакви Само че при теб Не можах да разбера настройките на самуят шнек колко подава пеи всяка една от програмите. И тоя хистерезис който спомена и ти го пише къде си въвел тъй като при нас има хистерезис на термостата който управлява дистанционно камината и хистерезис на температурата на водата, при мен Аз от миналата година установих че колкото по-голям е хистерезиса на термодатчика в стаите то камината се пали по-малко но това сякаш сметка на някакъв комфорта и като температурата валира в някакви граници при мен максимум на хистерезиса 0,30 и и и това е в плюс и минус само на самото дистанционно става въпрос така камината докато загрее температурата вървят да кажем в порядъка на ако си задал 20 градуса тя си пада до 19 и се качва до 20 и един тъй като пренастройката тя се пали на 19,7 и гаси на 20,3 но тъй като радиаторите нали са все още топли Затова се получава така пробвах и полежим на модулация за да не се гаси от дистанционното ефекти е може би добра комфортна температура но в темата съм Описал че дали сега си или пали реално проблемното няма почти никаква разлика тъй като горивото което гори докато е в модулация равно на горивото което все те разходва при 1 палене единствено нали минусите че може би запалката се изхабява но пък при режим модулация Забелязах много се натрупва шлака Много съм писал в тая тема Много съм чел и съм достигнал до някакви изводи колко човека от форма че каквото и да правиш горе-долу разхода в студено време C около два чувала за 24 часа плътно горене говорим това значи постоянно да се поддържа на и съща температура във форма какво ли не пише но никой не си споделя както ти и аз настройките не тоя Трифонов от много време го наблюдавам Определено не знам защо хора които явно се занимава с такива неща също е на групи от които нямат явни такива продукти не кофти определено че сме си купили такъв котел или камина това сте Човек трябва да се поинтересувам и да може се оправя тъй като както казах в сервиза и в София е в окаяно положение хората само си вземат пари резултата Не е кой знае какво мерси отново и ако го разгледаш назад форума ще видиш настройките успех на всички мога да помагам мога ако искате Пак да ви я изпратя нещо ми пишете Успех и не съжалявайте човек нетрябва да съжалявам за това което е направил просто трябва да гледа и да търси решение0892 95 72 96 Венци се казвам. Обади се утре или пиши много искам да видя как ти гори камината!
Мога да ти направя подробно видео