ср дек 11, 2019 3:34 pmandy_forresite написа:Анди, тоя ти пост обяснява разликата между мен и теб, между мен и повечето тъжители.ср дек 11, 2019 12:31 pmТрифон П.Трифонов написа: ...Анди, неведнъж съм казвал, че ме кефиш, но прекаляваш. Имат те за капацитет Брато, а това изобщо не е така.Я се приземи, спри си "буфера", изключи стенния, вземи пелети керпи и давай по термоглави да те видя. Ама променяй и волтажа по 5 пъти на час с 20 волта. За капацитет като теб някакви разлики от по 180-190 rpm/min едва ли ще са проблем. Дали ще са 1050 или 1230 какво значение има?! Аз ако си ползвах пелетарника с тръгни/спри през час, само газ да ламарината, нямаше да пиша. Направо ти казвам, че щеше да ме е срам да пиша че горелката "работи" по този начин.
Изброените джаджи, аз ги сложих след като четох. После вече мога да пиша, колкото си искам и няма да ги махна. Волтажа ми също кове- онлайн ЮПС.
Стадивари, профита са другите, дето изброи.
Видно е, че явно имаш някакъв чаршаф (покритие), ама е на друго диванче. Инак нямаше да ти влезе в устата тос Чобан. Зел си го навътре- предупредих и Съжалявам!