• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nikolov333 - майстор
Не си казал за какво ще ползваш схемата, на ако е на 12V мисля, че това ще ти свърши работа.. http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0% ... F+2A+AZ850 ..Описанието им е объркано май, понеже пише, че е с една намотка, а на снимките модела и схемата му са с две.. Обади им се да ги питаш.. Разгледай и в тази тема.. :partyman: viewtopic.php?t=46275&start=20#p586371
П.С.Темата ти е за раздел електроника и схеми и там сигурно щеше да получиш повече съвети, но май само Virtex ще може да я премести.. viewforum.php?f=41
Karaangov86 - специалист
пон дек 16, 2019 7:23 amnikolov333 написа:
Не си казал за какво ще ползваш схемата, на ако е на 12V мисля, че това ще ти свърши работа.. http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0% ... F+2A+AZ850 ..Описанието им е объркано май, понеже пише, че е с една намотка, а на снимките модела и схемата му са с две.. Обади им се да ги питаш.. Разгледай и в тази тема.. :partyman: viewtopic.php?t=46275&start=20#p586371
П.С.Темата ти е за раздел електроника и схеми и там сигурно щеше да получиш повече съвети, но май само Virtex ще може да я премести.. viewforum.php?f=41
Здравейте Имам модула Трябва ми постоянен плюс за да пускам една печка на Webasto затова искам да преработя този модул да пуска постоянен плюс и съответно да я изгася
nikolov333 - майстор
..за какво напрежение и с каква мощност е печката..
Karaangov86 - специалист
пон дек 16, 2019 3:34 pmnikolov333 написа:
..за какво напрежение и с каква мощност е печката..
Напрежението е 12 волта печката е 5kw при палене печката използва около 6 ампера след запалване отива на 2 ампера даже под два ампера
plamen6703 - майстор
пон дек 16, 2019 3:29 pmKaraangov86 написа:
Трябва ми постоянен плюс за да пускам една печка на Webasto затова искам да преработя този модул да пуска постоянен плюс и съответно да я изгася
За дизелова печка ли става дума, колкото повече информация дадеш като описание на това, което искаш да направиш, толкова повече се увеличава риска да ти се помогне, иначе само ще повдигаш темата да е напред и нищо повече! :partyman:
Билян - специалист
Има модули с дистанционно за осветление купувал съм от Практикер около 20лв. което върши работа не се мъчи с това
Karaangov86 - специалист
пон дек 16, 2019 3:48 pmplamen6703 написа:
пон дек 16, 2019 3:29 pmKaraangov86 написа:
Трябва ми постоянен плюс за да пускам една печка на Webasto затова искам да преработя този модул да пуска постоянен плюс и съответно да я изгася
За дизелова печка ли става дума, колкото повече информация дадеш като описание на това, което искаш да направиш, толкова повече се увеличава риска да ти се помогне, иначе само ще повдигаш темата да е напред и нищо повече! :partyman:
да печката е дизелова просто искам да я управлявам с модула за централно заключване след като купих модула разбрах че само импулсен сигнал а на печката и трябва постоянен плюс 12 волта Идеята ми е този модул да се направи да пуска постоянен 12 волта
plamen6703 - майстор
Две страници с нищо се напълниха докато си дойдем на думата :) Не знам кой ти е препоръчал тоя модул, но с него няма да се случат нещата. Не знам също печката къде и как е свързана, не знам и дали знаеш какво се случва с такива печки при няколко неуспешни опита за запалване. Така епистоларно няма да свършиш работа, трябва на място да види човек, който знае за какво става дума. :partyman:
Karaangov86 - специалист
пон дек 16, 2019 3:59 pmplamen6703 написа:
Две страници с нищо се напълниха докато си дойдем на думата :) Не знам кой ти е препоръчал тоя модул, но с него няма да се случат нещата. Не знам също печката къде и как е свързана, не знам и дали знаеш какво се случва с такива печки при няколко неуспешни опита за запалване. Така епистоларно няма да свършиш работа, трябва на място да види човек, който знае за какво става дума. :partyman:
След като даде грешка три пъти печката не можеш да я запалиш гасиш за три минути и пак продължаваш на печката подаваш плюс-минус постоянни и ти трябва още един плюс за да запали имам дистанционно просто искам да го сменя Имам си на представа от печката Просто нямам си на представа от този модул да го направя да подава постоянен плюс
plamen6703 - майстор
Щом си имаш на представа от печката дай схемата на свързване на твоята печка и сподели къде я ползваш, защото ти дават акъли на сляпо,но ако е в автомобил / и не само/ има опасност с "направи си сам" да се самозапалиш. :partyman:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Модул централно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: