Защо реши, че е сага - хората предлагат варианти и дискутираме кое става и кое не. А и са почивни дни и няма как да ида да взема каквото и да е. Издразнен ми звучиш, недей така 

нед дек 15, 2019 11:23 pmresistbody написа: ... ако искаш да ти пратя една 2500мач силова истинска ...Недей че да не му изФръкнат ммбранките на говорителченцата.
пон дек 16, 2019 12:08 amhidrazin написа:от онея жлътите са дето ти ми ги каза ;)нед дек 15, 2019 11:23 pmresistbody написа: ... ако искаш да ти пратя една 2500мач силова истинска ...Недей че да не му изФръкнат ммбранките на говорителченцата.![]()
![]()
пон дек 16, 2019 12:09 amresistbody написа: ...от онея жлътите са дето ти ми ги каза ;)Абе държат китайците да ги еб@ ...
пон дек 16, 2019 12:09 amresistbody написа: Не бе човек, ама 6 страници за една батерия.. това е като с акумулатора на колата, ако сложиш по-голям няма проблем... ще пали, ще държи повече на загасена, после динамото ще го пълни повече време...Е който каквото го интересува, нали затова е форума? Какъв е смисълът от 120 Ач акумулатор, ако алтернаторът никога няма да го зареди догоре?
Иначе ако искаш да удължиш времето за работа, по-добре един пауър-банк(може и самоделен) да зарежда това, хем е с двойно предназначение и няма да променяш нищо..
Раздразнен съм, че имам да правя 4 пакета, а нямам време и се бавят китайците..поне двете са чак за летния сезон..
пон дек 16, 2019 12:08 amhidrazin написа:от онея жлътите са дето ти ми ги каза ;)нед дек 15, 2019 11:23 pmresistbody написа: ... ако искаш да ти пратя една 2500мач силова истинска ...Недей че да не му изФръкнат ммбранките на говорителченцата.![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: