Покажете снимка на управлението контролера
да видя дали съм работил с него
.

пон яну 21, 2019 10:48 amfilmatoplo написа: Покажете снимка на управлението контролераКато се прибера двечера.... В подменюто има нещо за вентилатора и за автоматично запалване... За вентилатора го бутах и после на контролера не показваше на коя степен е, но работеше.... Дали не е нещо автоматично...да видя дали съм работил с него
.
пон яну 21, 2019 1:18 pmdan4o68 написа:пон яну 21, 2019 10:48 amfilmatoplo написа: Покажете снимка на управлението контролераКато се прибера двечера.... В подменюто има нещо за вентилатора и за автоматично запалване... За вентилатора го бутах и после на контролера не показваше на коя степен е, но работеше.... Дали не е нещо автоматично...да видя дали съм работил с него
.
![]()
![]()
![]()
чет дек 27, 2018 9:46 amdan4o68 написа:Някой нямали да каже нещо за тези степени на помпата от ляво и дясно....пон дек 17, 2018 10:36 pmdan4o68 написа:Помпата е нагласена като на снимката....а от ляво степените какво означават....кое е по добро като на снимката ли или обратно...IMG_20181227_085331.jpgпон дек 17, 2018 10:25 pmzaksofon написа: Помпата на големия кръг е на втора степен. Тази на бойлера е на първа, защото бойлера се намира буквално на два метра от котела. Ти имаш проблем с помпата ли?Не нямам проблем просто се интересувам....тепърва се уча....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: