• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ky-kyy - майстор
Най-добре, да сере в гардероба..... :lol:
nikolov333 - майстор
Ми ко е някой на зор в гардроба, то това ще си е ебати и екстрата.. :-D :lol: :lol: :lol:
muhala - майстор
За моженето. Може. Предо да махашнтухлите сложи два г образни винкела да хванат реда тухли над отвора. Прекарай железа през стената и ги завари за винкела. После махай тухли под винкела. Така винкела ще държи тухлите.
Ще чуваш всичко от тоалетната. В новото строителство всичко се чува, а без стена хептен. Но ако си на зор давай.
Sashimir - помощник
Благодаря на включилите се. Малко повече информация: Апартаментът е в блок от 1968г. Въпросната стена е от тухли единички. Няма втора баня и съм принуден да търся решение за спестяване на място. Днес ще кача скица, за да добиете по-добра представа за размерите. Може някой да има по-добра идея за разположението.

Между другото, някой срещал ли е отдалечено казанче, което е на принципа на старите чугунени, които са на височина 2м+-, но да може да се вгради над окачения таван и да е с модерен механизъм и визия? Ще свалям тавана с около 30см и ако има измислено нещо такова ще ми свърши перфектна работа.
nikolov333 - майстор
Живея в подобен тухлен апартамент, но на банята тените ни бяха едноредни с плътни тухли единички.. Съборих ги и двете и иззидах на ново с итонг, като разширих банята за сметка на съседната стая, понеже над тях имаше трегери и не са носещи..
muhala - майстор
Дай да видим скица на жилището. И аз живея в малко по-стар блок.
Иначе ето една "вградена" пералня.
Изображение
Sashimir - помощник
Това е аматьорската ми скица на жилището.

Прикачен файл

Capture.PNG
Capture.PNG (76.55 KиБ) Видяна 1475 пъти
chapara - майстор
Монтирай си структурата на стената на хола и направи предстенна обшивка на цялата стена. Банята въобще не ти е малка.
  • 1
  • 2

Тема "Казанче за вграждане в стената, изграждане на ниша в стената." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: